costel - Bilete

Costel - Stand-up Comedy - One Man Show  - Bilete

Detalii eveniment

Participarea este permisa spectatorilor vaccinati si ai celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile si nu mai devreme de 15 zile.

Evenimentul se va organiza urmand toate prevederile legale aflate in vigoare la data desfasurarii lui. Pe masura ce aceste prevederi vor fi anuntate/updatate de autoritati, le vom transmite tuturor participantilor.

Friends and family discount:

15% discount la 4 sau 5 bilete cumparate

20% discount la 6 sau mai multe bilete cumparate

Un nou show de stand-up comedy de la Costel are loc pe data de 24 iunie 2021 de la ora 19:30 la Teatrul de Vara Mihai Eminescu din Bucuresti.

Constantin Bojog, sau mai simplu spus, Costel este recunoscut drept un povestitor şi un fin observator al atitudinilor, dispoziţiilor şi preocupărilor umane, dar şi un performer cu umor spumos şi uneori absurd, care reuşeşte să se apropie de public şi să-l surprindă.

Unul dintre primii actori care au ajutat la promovarea şi consolidarea curentului stand-up în România, în 2004 când era student la Facultatea de Automatică şi Calculatoare a făcut parte din trupa Deko, prima trupa de stand up comedy de la noi. Aşa a ajuns la o schimbare radicală în cariera lui şi s-a îndreptat spre actorie.

Costel Bojog este absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică şi are în palmares atât show-uri de stand-up şi improvizaţie, cât şi piese de teatru, filme şi seriale tv (filmele lui Cristian Mungiu - "Amintiri din Epoca de Aur", "4 luni, 3 săptămâni şi 2 două zile" , serialul tv "Ai noştri" sau spectacole de teatru regizate de Felix Alexa sau Alexandru Mazgăreanu)