CRACIUN PENTRU TOTI  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Fundatia Solidaritatea Culturala pentru Romania ARSXXI organizeaza sub Înaltul Patronaj al M.C.P.N., in data de 20 decembrie la orele 19h la Ateneul Român , gala „Crăciun pentru toţi” . Evenimentul este organizat in colaborare cu FILARMONICA „GEORGE ENESCU” si TVR.


Acest spectacol este înscris în programul de activitate „Cultura vector al evoluţiei societătii moderne” , program ce reprezinta un obiectiv principal al Fundaţiei Solidaritatea Culturală Română iar punctul cel mai important din cadrul programului, este acest eveniment cultural care se produce anual sub forma unei gale extraordinare umanitar caritabilă.


Acest spectacol extraordinar reuneşte artiştii care au decis să pună la dispoziţie timpul şi talentul lor, în mod gratuit, pentru a ne ajuta să strângem fonduri şi să oferim o mică bucurie de Sfintele Sărbători copiilor victime ale inegalitatii de sanse. Cu alte cuvinte si de data aceasta beneficiul este rezervat în totalitate copiilor defavorizaţi 
In aceasta a 18-a ediţie pe scena Ateneului Român va evolua grupul instrumental Traffic Strings care vor prezenta spectacolul „ClassiComiShow” ®.


Bazat pe muzică de Strauss, Rossini, Puccini, Șostakovici, „ClassiComiShow” ®, contine un fir roșu care unește conceptul de divertisment de inalta clasa cu tuse fine de interacțiune între public și artiștii de pe scenă .


Toate capodoperele muzicale care fac parte din sunt regizate astfel încât muzica este acompaniata de elemente teatrale care aduc un colorit plin de voiosie si voie buna , specific sarbatorilor de iarna ,  elemente care vor adauga muzicii un plus de culoare, vivacitate și farmec.


Pe scena vor evolua si dansatori profesionisti care vor delecta publicul cu prestatia lor pe muzica de vals si tango argentinian .


Din fondurile stranse in urma vanzarii biletelor, Fundatia Solidaritatea Culturala pentru Romania ARSXXI cumpara anual instrumente , accesorii si partituri pe care le doneaza in mod direct copiilor talentati din liceele de muzica din tara cat si institutiilor de invatamant a caror obiect de activitate este pregatirea tinerilor pentru aceasta profesiune nobila, muzica.


DESPRE TRAFFIC STRINGS :


Muzicienii grupului TRAFFIC STRINGS cântă cu emoţie şi virtuozitate, găsind expresia veritabilă fiecarui gen muzical pe care il abordeaza . Folosind aranjamente muzicale inovatoare, dar fidele in seva compoziţilor originale, TRAFFIC STRINGS şi-au gasit un stil de interpretare unic si in acelasi timp profund autentic.


TRAFFIC STRINGS are câte ceva pentru fiecare, fie ca e vorba de moştenirea muzicală a folclorului Romanesc ori muzica lui Bach si Vivaldi sau folosind un cocktail de zgomote si ritmuri in concertele de Jazz , Tango si chiar Rock instrumental, TRAFFIC STRINGS transfera publicului o stare de bine contagioasă.


 “De la concertele lor iesi plin de energie iar viata este intotdeuna mai frumoasa dupa ce iti administrezi o pilula de TRAFFIC STRINGS. Acest grup e ca un drog benefic pentru sufletul auditorilor . Muzica lor acroşează tuturor un voluminos bagaj de bucurie si speranta” .