Teatrelli  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Creart vă prezintă sala de spectacole „teatrelli – theatre, music & more”!


În inima Bucureștiului, la câțiva pași de Piața Romană, vă așteaptă o locație chic unde fiecare spectacol se transformă într-o experiență unică.


Cu o capacitate de 74 de locuri, „teatrelli – theatre, music & more”  își propune să ofere o alternativă culturală de calitate, într-un spațiu primitor și rafinat.


În fiecare săptămână vă vom oferi spectacole de teatru, muzică şi dans susținute de reprezentanți de renume ai scenei românești.


Așezați comfortabil în fotolii rafinate, veți putea urmări momente originale, producții inedite, dar și spectacole ce au primit deja ovațiile publicului.


creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție este un serviciu public aflat în subordinea Primăriei Municipiului București, fiind succesorul Centrului de Conservare şi Valorificare a Tradiţiei şi Creaţiei Populare, înființat în 1957. creart are misiunea de a răspunde nevoilor culturale comunitare prin oferirea de produse și servicii culturale diverse: festivaluri naționale și internaționale, concursuri, expoziții, târguri, seminarii, concursuri de educație civică, ateliere de creație cultural-artistică. Activitatea instituției gravitează în jurul promovării și punerii în valoare a turismului cultural de interes local, a meșteșugurilor, obiceiurilor, tradițiilor populare și a valorilor culturale românești dar și în jurul stimulării creativității în toate genurile culturale: literatură, muzică, artă populară, plastică, foto și cinematografică.