valahol-europaban - Bilete

Csíki Játékszín – Valahol Európában

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

RO:

Csíki Játékszín: Valahol Európában

25 aprilie, ora 20:00, Arena Sepsi


Acest spectacol, în regia lui Szilárd Somogyi, nu poate diseca un subiect mai de actualitate decât instinctul elementar din timpul războiului, supraviețuirea.


Bazat pe filmul cu același titlu al lui Géza Radványi, musicalul este o poveste minunat de sfâșietoare despre dragoste, prietenie, atenție unii altora și depășirea fricii, ceea ce poate însemna o luptă grea nu numai în timp de război. Un grup de copii orfani încearcă să supraviețuiască războiului, povestea lor este despre puterea împreună.


Spectacolul se va juca la Sepsi Arena luni, 25 aprilie 2022, biletele pot fi achiziționate doar personal de la Biroul de Organizare Culturală (Nr. 1 Szabadság tér) din 21 martie, apoi online la ora 16:00. eventim.ro . Casa de bilete este deschisă de luni până miercuri de la 08:00 la 16:00, joi de la 17:00 și vineri de la 15:00. Studenții, seniorii și cei cu card de familie pot cumpăra bilete cu reducere de la casa de bilete.


Pret intreg: 30 lei

Bilet redus: 15 lei

_____________

HU

Csíki Játékszín: Valahol Európában

Április 25., 20:00 óra, Sepsi Aréna

A Csíki Játékszín társulatának előadása Somogyi Szilárd rendezésében talán nem is boncolgathat aktuálisabb témát, mint a háborús időszakban történő elemi ösztönt, a túlélést.


A Radványi Géza azonos című filmje alapján készült musical csodálatosan szívszorító történet a szeretetről, a barátságról, az egymásra figyelésről, és a félelem legyőzéséről, ami nem csak háborús időkben jelenthet kemény harcot. Egy csapat árván maradt gyerek próbálja a háborút túlélni, történetük az összetartás erejéről szól.


Az előadást 2022. április 25-én, hétfőn 20:00 órától játsszák a Sepsi Arénában, jegyeket március 21-től 9:30 órától lehet vásárolni kizárólag személyesen a Kulturális Szervezőirodában (Szabadság tér 1. szám), majd 16:00 órától online az eventim.ro oldalon. A jegyiroda hétfőtől szerdáig 8:00-16:00 óra között, csütörtökön 17:00, pénteken 15:00 óráig tart nyitva. A tanulók, nyugdíjasok és a nagycsaládos kártyával rendelkezők a kedvezményes jegyeket a jegyirodában vásárolhatják meg.


Teljes árú jegy: 30 lej

Kedvezményes árú jegy: 15 lej