CU CE VA SERVESC?

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

#Bucuresti #HaiLaTEATRU 🎭 MIERCURI, 22 ianuarie, ora 19:00, "CU CE VĂ SERVESC?" de Pascal Bruckner, cu Maia Morgenstern, Rodica Mandache și Chris Simion - Mercurian la Cinema PRO!

📢 Detalii suplimentare pe www.facebook.com/events/1034397260247690

🎟 Vă recomandăm să vă achiziționați biletele din timp!


☎ Informații suplimentare: m.me/Teatralis.ro / 0727 222 864!

Regia: Chris Simion - Mercurian
Scenografia: Iuliana Vilsan
Costume: Mirela Trăistaru
Asistent costume: Iolanda Mutu jr. & Atelier Foarte frumos
Producție: Grivita 53 - primul teatru construit impreuna
Partener: Raiffeisen Bank Romania

🎭 CU CE VĂ SERVESC? este prima piesă de teatru scrisă de celebrul eseist și romancier francez Pascal Bruckner pentru Grivița 53 – primul teatru construit împreună.

🎭 Avându-l ca sursă de inspirație pe dramaturgul Eugène Ionesco, Pascal Bruckner a creat o spumoasă comedie de situație - în cheie absurdă - o experiență prin care, la un moment dat trece fiecare dintre noi. Un conflict între o clientă care nu știe ce să aleagă și un chelner care oferă tot. Ajungând pe lumea cealaltă, îl întâlnesc pe Dumnezeu care le încurcă și mai tare.

🎭 „Căutam actriță pentru rolul lui Dumnezeu și la o repetiție Maia Morgenstern mi-a propus să joc eu. Am zis "da" în glumă și m-am văzut pe afiș. Rodica Mandache a încurajat inițiativa și mi-am zis: "este cea mai tare modalitate să te răzbuni pe un regizor". Nu intenționez să continui. Sergiu Nicolaescu e unic. Dar această experiență m-a făcut să-mi iubesc și mai mult meseria. Și da, merit să fiu invidiată. Un debut în această companie își dorește oricine. Pentru noi e mai mult decât un spectacol. E o bucurie. V-o împărtășim.” Chris Simion - Mercurian

‼️ACCESUL PUBLICULUI se face începând cu ora 18:00 pe baza biletului!
⛔ DUPĂ ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI (ora 19:00) ESTE INTERZIS ACCESUL în sala de spectacol și biletele își pierd valabilitatea!

📌 ORGANIZATORI: TEATRALIS & Spectacol TM
📌 PARTENERI:
- Restaurant Cocosu Rosu
- Ferma Cocosu' Rosu
- KiCEN • Ciorbe de Casă
- eHaiHui • Around The World
- Secret TRIP
- MyPR