Cum se duce totul dracu - Bilete

Cum se duce totul dracu - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Oare dragostea adevarată înseamnă grijă, atenție, prietenie și respect sau nervi, farfurii aruncate, țipete și plânsete? Ce faci când te trezești cu un necunoscut în pat? E simplu: te îndrăgostești, ieși la câteva întâlniri, faci nunta, te muți împreună și apoi… mai bine vii să vezi cu ochii tăi cum se duce totul dracu’, pentru că dragostea este ca un câmp de luptă, unde nimeni nu câștigă.

 

Condiții obligatorii pentru desfăşurare:

1. Aşezarea scaunelor şi a meselor se face cu respectarea distanței de 2 metri şi a tuturor măsurilor conform HG 476/2020. L

3. Așezarea se va face de către organizator conform categoriei rezervate, începând de la scenă.

3. La intrarea în locație purtarea măștii, triajul bazat pe temperatura măsurată prin termoscanare şi prin observarea de semne evidente de afecțiune (tuse, rinoree), precum şi dezinfectarea mâinilor sunt obligatorii.

4. Accesul se poate face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere. Pentru a evita aglomerația vă rugăm să ajungeți la locație cu minim 40 minute înainte.

5. Participând la acest spectacol sunteți de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact cu Teatrul Regal, conform măsurilor guvernului valabile pe perioada stării de alertă.

6. Respectarea purtării măştii, a distanțării de minimum 1,5m între persoane şi a locurilor alocate fără apropierea de alte locuri, precum şi a celorlalte măsuri menționate sunt condiții obligatorie pentru toți participanții. Nerespectarea acestora conduce la refuzul accesului la spectacol, fără a se returna contravaloarea achitată.

In caz de ploaie:

Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, vor funcţiona următoarele reguli:

1. Dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul viitor disponibil (cu condiția ca valoarea noii rezervări să nu depăşească valoarea achitată).

2. Dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează. Spectatorii pot opta pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul viitor disponibil (cu condiția ca valoarea noii rezervări să nu depăşească valoarea achitată).