Curs copii - Inginericum 7-12 ani  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Curs pentru copii - Inginericum ( 7-12 ani)


În acest curs pentru copii - Inginericum, puştiul aniversat va descoperi prin activități practice și distractive cele 4 ramuri ale ingineriei clasice: Ingineria Chimică, Ingineria Electrică, Ingineria Mecanică și Ingineria Civilă. La acest curs, se pune accentul pe colaborare și lucru în echipă.Astfel, cursul îi oferă copilului oportunitatea de a-și răspunde la fel și fel de întrebări precum: de ce miroase ploaia, de ce e lipicios lipiciul, de ce se aude fulgerul, de ce putem să ridicăm mașina cu un cric și nu doar cu brațele, de ce e mai rezistent lutul când trece prin foc?


Scopul cursului este să schimbe modalitatea prin care copilul învață, arătându-i alternativa construirii de obiecte și de înțelegere a fenomenelor în pofida acumulării de noțiuni teoretice pe care nu le poate lega de nimic real.Cadoul experiență, alternativ la cadoul simplu (jucării, hăinuțe, etc.), oferă copilului nu doar bucuria de a se juca învățând, ci şi oportunitatea de a lega noi prietenii, de a vedea medii diferite de învățare şi de a cunoaşte educatori diverşi, reuşind să îşi contureze în timp propriul stil de învățare trecând peste bariera memorării teoretice.


Acest curs pentru copii - Inginericum este structurat în 4 module: Chemical Engineer Partea 1 și 2, Electrical Engineer Partea 1 și 2, Mecanical Engineer Partea 1 și 2, Civil Engineer Partea 1 și 2. Pentru curioși, am pregătit o prezentare detaliată a cursului unde poți găsi mai multe detalii despre fiecare modul (nu este versiunea finala pentru toamna 2018).Un modul are 4 ședințe tematice săptămânale, iar programul este același în funcție de grupa aleasă. O ședință durează 2 ore, cu o scurtă pauză de gustare. O grupă are maximum 10 copii.În fiecare lună se desfășoară un modul diferit, astfel încât disponibilitatea cursurilor este influențată de perioada achiziției voucherului, dar sigur vei găsi ceva potrivit pentru puştiul aniversat!Aici poți vedea calendarul desfășurării modulelor.


Detaliile experientei • Curs Inginericum - copilul descoperă prin activități practice și distractive cele 4 ramuri ale ingineriei

 • Modul pentru copii, 4 şedințe săptămânale

 • Durata atelierului: 2 ore, cu scurtă pauză de gustare

 • Toate materialele, unetele şi sculele electrice vor fi puse la dispoziție de către atelierul Eematico

 • Copii vor avea parte de suportul şi îndrumarea trainerilor pe tot parcursul atelierului

 • Locatie: București, Studioul Eematico

 • Experienta pentru o persoana

 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul poate fi folosit în timp de 12 luni de la achiziționare.

 • Experiența este valabilă în limita disponibilității (o rezervare este necesară în avans).

 • Cursurile se desfășoară între prima săptamână a anului școlar și ultima săptămâna a anului școlar. În perioada sărbătorilor legale, vacanțelor școlare din timpul anului școlar nu se țin cursuri. Pentru cursurile de copii mici, 3-6 ani, perioada de desfășurare a cursurilor se poate prelungi până la începutul lunii Iulie.

 • Un modul se desfăşoară o singură data pe perioada unui an şcolar, astfel încât disponibilitatea cursurilor este influențată de perioada de achiziție a voucherului.