Curs de impro prin cantec si dans  - Bilete

cantec - Bilete ©

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii evenimentCurs de impro prin cantec si dans - traieste experienta scenei


Improvizația sau pe scurt impro este abilitatea de a transpune prin cântec, dans sau vorbit, propriile gânduri sau sentimente ca reacție spontană la ceea ce se întâmplă în jur. În acest fel sunt create noi moduri de gândire, noi structuri, noi practici.

Propunem impreuna cu partenerii nostri de la Recul cursurile de improvizație, tuturor celor care vor să-și dezvolte următoarele abilități: creativitatea, încrederea în sine, acceptarea, depașirea unor temeri, flexibilitatea, spontaneitatea, iscusința de a conduce și de a te lăsa condus, abilități actoricesti

1. Cursuri de teatru improvizație. Sau mai simplu, impro

Dedicate adulților care vor să se relaxeze, să iasă din rutina zilnică,  să urce pe scenă sau care pur și simplu caută ceva nou. Nu contează ce faci de la 9 la 17, că lucrezi din cafenea sau de la birou pentru că în comunitatea de improvizatori sigur vei găsi un avocat, antreprenor, stomatolog, programator, profesor, HR, pe cineva care lucrează în domeniul financiar sau vânzări, marketing sau evenimente.

Cursurile Recul School sunt structurate pe 6 module de învățare și coaching. Nu este nevoie de experiență în impro sau teatru, ci doar de experiența ta personală din viața de zi cu zi.

2. Cursuri de teatru de improvizație pentru copii. Sau Recul Junior
Pentru că cei mici sunt mult mai buni decât noi, adulții, atunci când vine vorba de joacă. Cursurile de impro pentru copii sunt structurate pe 5 nivele de învățare adaptate grupei de vârsta din care fac parte, și îi vor ajuta să comunice, să relaționeze și să colaboreze, să exploreze lumea cu curiozitate. 


Detaliile experienței  • Curs de improvizație / Curs de dezvoltare personala

  • Locație: Bucuresti, Teatrul Recul

  • Experiență pentru o persoană

  • Primești un voucher electronic ce conține mesajul tău personalizat


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoană

  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans)

  • Cursurile au loc atunci când se constituie o grupă de minim 10 cursanți.