Curs despre ceai intr-o ceainarie 4 pers  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Idei de cadouri – curs intr-o ceainarie in care sa afli totul despre ceai 4 persoane


Din dragoste față de ceai am creat împreună cu ceainăria Bohemia Tea House, o experiență ideală pentru iubitorii acestei licori. Fie că este frig și ne încălzim mâinile sorbind din cana fierbinte ceai negru cu marzipan, sau că ne răcorim vara cu un ceai verde cu gheață, ceaiul face parte din rutina noastră și aduce momente de bucurie simplă, pură.


Bucură-te de acest curs cu partenerul tău sau cu încă alți trei prieteni pasionați de ceai, sau adaugă în lista de cadouri această experiență și oferă bucurie în dar!Bohemia Tea House este locul care găzduiește acest eveniment, ce impresionează prin diversitatea aromelor pe care le pune la dispoziția clienților. Tineți minte că aici nu vorbim despre orice ceainărie, ci de un loc care deține peste 70 de sortimente de ceaiuri, deci aveți de unde alege!! Fie că savurezi arome tradiționale, fie îți plac unele mai sofisticate, Bohemia are întotdeauna varianta potrivită.


Daniela, gazda dumneavostră, și-a descoperit pasiunea pentru ceai în timpul facultății, alături de iubitul ei de atunci, viitor soț și partener de business. Iar după încheierea studiilor și-a lăsat pașii ghidați de chemarea ceaiului și a urmat cursuri de preparare, idetificare și sortare a ceaiului pentru a-și deschide propria ceainărie, o oază de liniște și relaxare, în centrul Bucureștiului.


Cursul cuprinde atât o parte teoretică, cât și o parte practică. În cea teoretică veți afla mai multe despre istoria ceaiului și veți putea identifica plantele de ceai pe care le veți folosi pentru preparare. Partea practică ne place mai mult, pentru că aici veți avea ocazia să degustați 6 tipuri de ceai și veți putea savura în liniște ceaiul preferat alaturi de o prăjitură sănătoasă, din ingrediente atent selecționate. La final, plecați cu un pachet de ceai de 50g , cel ce v-a plăcut cel mai mult, sau unul nou pe care doriți să îl încercați acasă.Întreg evenimentul se desfășoară în acest loc cochet, liniștit, unde veți putea pune întrebările la care de mult timp căutați un răspuns și veți putea iniția conversații interesante despre pasiuni și interese.


Detaliile experientei • Curs - Totul despre ceai - istorie, arome, proprietăți și beneficii (2h)

 • Degustarea a 6 tipuri de ceai

 • Un ceai (400ml) și un desert la alegere, pentru fiecare pesoană

 • 1 pachet de ceai de 50g cadou/persoană

 • Locație: Bohemia Tea House

 • Experiență pentru 2/4 persoane

 • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni pentru 2 persoane.

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

 • Bohemia Tea House este ceainaria cu o atmosfera de poveste, cu relaxare, liniste si intimitate, unde timpul sta in loc si iti permite sa uiti de tine si de el.

 • Ceainaria ofera o sortimentatie de peste 70 de ceaiuri diferite.