Curs Dezvoltare Personala Adolescenti  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Devino un LIDER - experienta pentru adolescenti Devino un Lider - curs dezvoltare personala adolescenti - 10 pers


Experiențe variate pe site-ul nostru, nu-i așa? Ei bine, suntem atenți și la juniorii din viața noastră și este bine să-i ajutăm, să-i ghidam pe drumul cel bun. Dacă îi simțim într-un impas, în ceea ce privește viitorul lor, putem să-i ajutam cu o experiență care o să le deschidă perspectiva imaginii către noi orizonturi.

Trecând prin sistemul de învățământ românesc și britanic, fondatorii SLE, au rămas destul de dezamăgiți de calitatea informațiilor primite în tot acest timp. 17 ani de școală, în care au învățat să comenteze opere literare, teoria lui Pitagora, dar, mergând la primul JOB au realizat cu stupoare că pe angajatori nu îi interesau prea mult cunostiintele acumulate de pe bancile scolii.....adică mai deloc.

În schimb, atât la JOB cât și în VIAȚA de zi cu zi, este nevoie să fi motivat și îndrăzneț, curajos, să știi să comunici, să îți susții părerile în fața unei audiențe, să ai idei creative prin care să îmbunătățești procese și mai ales să....AI ÎNCREDERE ÎN TINE ȘI SA ÎȚI GESTIONEZI EMOȚIILE NEGATIVE.

Realizând toate acestea, cei doi prieteni si parteneri ai nostri, au început un proces de dezvoltare personală ce cuprinde sute de cărți citite, participarea la zeci de cursuri și seminarii și alte zeci de ore de îndrumare de la specialiști în psihologie și dezvoltare personală. Totodata au decis sa înfiinteze Smart Life Education, un centru educațional unde adolescenții să învețe lucruri care la școală nu se învață si de care cu toții avem mare nevoie în viață.

Cursul lunar ”Devino un LIDER!” explică adolescenților cum își pot ridica încrederea în sine și cum să fie mai siguri pe ei, cum să își gestioneze emoțiile negative, eșecurile și cum să aleagă un drum care îi va conduce către succes. Cursul este structurat in patru etape si este adresat adolescentilor cu vârste cuprinse intre 12-18 ani.Desfăşurător curs:
Lecţia 1: Încrederea în sine: Tehnici, Jocuri, Exerciţii
Lecţia 2: Gestionarea emoţiilor: Tehnici, Jocuri, Exerciţii
Lecţia 3: Gestionarea Eşecului.Despre Succes. Obiceiurile oamenilor de succes
Lecţia 4: Emoţiile şi încrederea la şcoală: relaţiile cu colegii, frica de examene, frica de prezentări + acordare diplome si adeverinte de participare


Detaliile experienței:  • Locatie: București

  • Curs dezvoltare personală adolescenți cu vârste cuprinse intre 12-18ani

  • Curs împărțit în 4 lecții

  • Prețul experienței este pentru o persoană

  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher de la data achizitiei 12 luni


 


 


Important de știut:  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)

  • Valabilitate voucher de la data achizitiei 12 luni