Curs - Exercitii de feminitate  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Experimenteaza cunoasterea prin cursurile de la Fundatia Calea Victoriei Exercitii de feminitate


Am făcut o pasiune pentru ateliere și workshopuri. Aproape zilnic, descoperim si experimentăm, ateliere cu diferite teme de discuții, de la care aflăm foarte multe lucruri interesante pentru că, nu-i așa, nimeni nu se naște învățat.

Suntem mândri că avem un nou partener în acest domeniu, cu un renume de peste 12 ani. Înca de la înființare, lectorii Fundației Calea Victoriei au împărtășit din cunoștiințele lor tuturor participanților la cursuri, fie mari sau mici. De aceea, alături de partenerii nostri, vă propunem câteva ateliere diferite de ceea ce ați văzut până acum pe site-ul nostru. Vă invitam la discuții libere în domeniile umaniste și culturale, atât pentru tineri, cât și pentru adulți.

Atelierele se desfăşoară într-o atmosferă relaxată, non-conformistă şi interactivă, care face posibilă învăţarea cu plăcere fără restricţii, examene sau catedră.

Proiectele fundaţiei contribuie la formarea şi dezvoltarea personală a publicului său, folosind metode interactive, şi completează educaţia oferită de şcoală şi facultate, încurajând tinerii să urmeze profesii umaniste şi artistice.

Spre deosebire de educaţia tradiţională, concentrată pe colectarea de informaţii, fără a avea ca rezultat un sistem articulat de gândire sau o cultură generală solidă, cursurile partenerilor nostri pun un accent deosebit asupra creativităţii şi dialogului deschis dintre profesor şi cursant.Haideti deci, să descoperiți și să experimentați cursurile Fundației Calea Victoriei.


Bucureștiul - fanariot - vârsta minima de participare 16 ani. Într-un singur atelier, aflați totul despre moda inspirată de la curtea sultanului.

Istoria Religiilor -  în șase ateliere săptămânale aflați totul despre istoria credințelor religioase. Un atelier are durata de două ore iar vârsta minimă de participare este de 16 ani.

Istoria Artei - structurat în opt ateliere săptămânale, în cadrul acestui curs, aflați totul despre istoria artei de la antichitatea greacă și latină până la arta secolului XX. Vârsta minimă de participare este de 16 ani, durata unui atelier este de două ore.

Stil vestimentar masculin - un curs structurat în două ateliere, cu durata de două ore, vârsta minimă de participare 16 ani. În cadrul acestui atelier, puteți afla care sunt regulile după care vă puteţi ghida ca să fiți întotdeauna îmbrăcați adecvat contextului şi, totodată, să vă simţiți confortabil în hainele purtate.

Stil vestimentar feminin - un curs structurat în patru ateliere, cu durata de două ore, vârsta minimă de participare 16 ani. În cadrul workshopului, se discută despre cum ne putem îmbunătăţi imaginea pas cu pas şi învăţăm cum să ne îmbogăţim garderoba cu haine care să ni se potrivească şi care ne reprezintă.

Exerciţii de feminitate un curs structurat în trei ateliere, cu durată de doua ore, vârsta minimă de participare 18 ani. În cadrul acestui curs veti analiza şi experimenta atitudinea, mersul, stilul şi elementele de imagine care aduc feminitatea, încrederea şi distincţia în prim plan.

Bunele maniere şi eticheta în societate un curs structurat în patru ateliere, cu durata de 2 ore, vârsta minima de 16 ani. Vă invităm la un atelier interactiv şi aplicat pe situaţii practice, de bune maniere şi etichetă, care să vă ajute să fiţi o prezenţă plăcută în societate, să vă însuşiţi eticheta de la mesele festive, precum şi regulile care fac mai armonioasă relaţia de cuplu.

Miraculosul cer înstelat – atelier de Astronomie pentru copii cu vârsta cuprinsă între 8-13 ani. Atelierul este structurat în 4 module, cu durata de 1h si 30 min și în cadrul acestuia micuţii pasionaţi de astronomie şi cei curioşi să exploreze cerul înstelat al nopţii, vor parcurge o călătorie de milioane de ani lumină, pornind de pe Terra, spre galaxiile cele mai îndepărtate ale Universului.


 


Detaliile experienței:  • Locație: Bucuresti, Fundatia Calea Victoriei

  • Experiența valabilă pentru o persoană

  • Primești un voucher electronic cu optiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


 


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni, de la data achiziției, pentru o persoană

  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)