Curs - I Will Know pentru copii (3-6 ani  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Curs - I Will Know pentru copii (3-6 ani)


Fă-i cadou puştiului care a mai crescut cu un an un curs - I Will Know şi o să aibă parte de o călătorie de la curiozitate la informație, de la teorie la practică, de la explorare la creare, prin care o să-şi transforme potențialul în abilitate, o să doboare granițe și o să-şi extindă limitele. Cursul este creat ca o aventură prin timp, spațiu, cultură, obiecte, mecanisme, fenomene, întrebări fundamentale, cu scopul de a înțelege omul și lumea în care trăiește, de la aspectele naturale, la cele create de el și până la interacțiunea dintre cei doi.


Miile de întrebări pe care le au copiii găsesc explicații prin explorare și descoperire, prin experimentare directă, liberă, firească, prin bricolaj și construcție la scară mare.Un curs - I Will Know - are 4 ședințe tematice săptămânale, iar programul este același în funcție de grupa aleasă. O ședință durează 1,5 ore, cu o scurtă pauză de gustare. În cadrul întâlnirilor copiii vor mai avea ocazia să-și bricoleze sau să își creeze mini-proiecte individuale pe care le iau acasă (jucării originale, unice şi inedite) și să construiască la scară mare rachete sau adăposturi tribale.


Cursurile care formează aventura explorării și descoperirii lumii sunt: I Will Know the human body, I Will Know about lifestyles, I Will Know product design, I Will Know biomimetics, I Will Know about past & present cultures, I Will Know about crafts & automation, I Will Know about construction sites, I Will Know my logical brain, I Will Know what communities are.În fiecare lună se desfășoară un curs diferit, astfel încât disponibilitatea cursurilor este influențată de perioada achiziției voucherului, dar sigur vei găsi ceva potrivit pentru puştiul aniversat!Scopul activităților este obținerea și menținerea unei atitudini și a unor comportamente ce orbitează în jurul ideii că fiecare poate deveni mai bun într-un aspect sau domeniu orientând eforturi în acea direcție. Obiectivele educaționale sunt orientate pe creștere, îmbunătățire, progres, admiterea și acceptarea greșelii, soluții, inovație, strategie, motivație internă, perseverență, valorizarea efortului, aprecierea procesului în defavoarea rezultatului, controlul rezultatului prin contribuția individului.Pentru curioși, am pregătit și o prezentare detaliată.


Detaliile experientei • Curs I Will Know - unde miile de întrebări pe care le au copiii găsesc explicații prin explorare și descoperire

 • Modul pentru copii, 4 şedințe săptămânale

 • Durata atelierului: 1.5 ore, cu scurtă pauză de gustare

 • Toate materialele, unetele şi sculele electrice vor fi puse la dispoziție de către atelierul Eematico

 • Copii vor avea parte de suportul şi îndrumarea trainerilor pe tot parcursul atelierului

 • Locatie: București, Studioul Eematico

 • Experienta pentru o persoana

 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul poate fi folosit în timp de 12 luni de la achiziționare.

 • Experiența este valabilă în limita disponibilității (o rezervare este necesară în avans).

 • Cursurile se desfășoară între prima săptamână a anului școlar și ultima săptămâna a anului școlar. În perioada sărbătorilor legale, vacanțelor școlare din timpul anului școlar nu se țin cursuri. Pentru cursurile de copii mici, 3-6 ani, perioada de desfășurare a cursurilor se poate prelungi până la începutul lunii Iulie.

 • Un modul se desfăşoară o singură data pe perioada unui an şcolar, astfel încât disponibilitatea cursurilor este influențată de perioada de achiziție a voucherului.