Curs individual de pilotaj cu BMW M2  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Dacă îți place viteza și ești fan înrăit al curselor de mașini, dacă ai visat că ești la bordul unui Alfa Romeo 4c sau Porsche 718 Cayman S și rulezi rapid pe o pistă de curse...ei bine, visul poate fi îndeplinit.

Îți propunem un curs individual la bordul unor mașini puternice de curse care te vor ajuta să-ți dezvolți abilitățile de a conduce și de a gestiona peste 200 de cai putere, chiar și în condiții de umiditate și fără ajutorul sistemelor de control al tracțiunii. De fapt, vei descoperi noi aspecte ale dinamicii autoturismului, tehnicile cele mai corecte adaptate fiecarei viteze, secretele piloților pentru a face față curbelor în condiții de siguranță și metode de dezvoltare a capacității de a încetini vehiculul prin creșterea controlului și siguranței, exercitii de control a puterii mașinii cu tracțiune față sau spate și o serie de ture pe circuitul de Handling pentru a dezvolta o sensibilitate la volan a unui profesionist.

Autoturismele propuse pentru curs de către partenerii noștri, Smart Driving, sunt: Alfa Romeo 4C 241 cai putere – 350 Nm, PORSCHE 718 Cayman S – 350 cai putere – 400 Nm cuplu, BMW seria 2 Coupe’ 228i (245 cai putere – 350 Nm cuplu ).

Misiunea SMART DRIVING este aceea de a contribui la siguranța rutieră și de a-i învăța pe cursanții școlii să recunoască comportamentul autoturismului, dar, mai presus de toate, de a-i ajuta să își cunoască reacțiile în situații extreme și de urgență.

Cursul durează 8 ore, se desfășoară pe primul circuit de viteză din România, vei efectua 32 ture de pistă pentru a lucra tehnicile de conducere iar toate informațiile necesare cum ar fi evaluarea corectă a vitezei în curbă, aprecierea corectă a spațiului de frânare și tehnicile de schimbare a vitezelor, le vei obține de la instructori certificați. La finalul cursului, vei obține o diplomă personalizată.


 


Detaliile experienței:  • Locație: MotorPark Romania

  • Curs individual de 8 ore (10:00 – 13:00 – ture circuit + telemetrie; 13:00 – 14:00 – pauza de masa; 14:00 – 18:00 – ture circuit + telemetrie)

  • Experiență pentru o persoană

  • Mașini disponibile: Alfa Romeo, Porsche 718 Cayman S, BMW M2

  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adaugă un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoană.

  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans).

  • Șoferul trebuie să fie în posesia unui permis de conducere valabil în momentul realizării experienței.

  • Circuitul este disponibil in perioada Martie-Decembrie.