Cursul Maker Exploratorium – Copii:7-12  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Cursul Maker Exploratorium – pentru copii de 7-12 ani


Cursul Maker Exploratorium îi oferă copilului oportunitatea de a descoperi, înțelege și da sens, prin bricolaj și activități practice, noțiuni și fenomene din zona științelor exacte pe care le studiază sau le va studia în școală. Copilul va învăța despre Geometrie, Mișcarea corpurilor, Mecanisme, Electricitate, Ştiinţa Materiei, Optică, Acustică şi Electronică, cu ajutorul cutiuțelor, geoboard-uri, mașinuțelor, scripeților, circuitelor electrice și intrumentelor muzicale pe care și le bricolează. Proiectele bricolate și materialele didactice pe care le explorează îl vor învăța pe copil despre forme, corpuri geometrice și proprietățile lor, despre mișcarea de rotație și elemente de aerodinamică, despre diverse tipuri de mecanisme și utilitatea lor în lumea care ne înconjoară, despre componentele unui circuit electric și felul în care acesta funcționează, despre electromagnetism și lumină, lentile şi oglinzi, molecule şi cristale, proprităţile materialelor şi multe altele!


Cursul Maker Exploratorium este structurat în 14 module diferite: Geometrie Partea 1 și 2, Mișcarea corpurilor Partea1 și 2, Mecanisme Partea 1 și 2, Electricitate Partea 1 și 2, Ştiinţa Materiei Partea 1 și 2, Optică Partea 1 și 2, Acustică Partea 1 și 2.Pentru curioși, am pregătit o prezentare detaliată a cursului unde poți găsi mai multe detalii despre fiecare modul. (nu este versiunea finala pentru toamna 2018)În cadrul întâlnirilor copiii vor mai avea ocazia să-și bricoleze sau să își creeze mini-proiecte individuale pe care le iau acasă (jucării originale, unice şi inedite) și să construiască la scară mare rachete sau adăposturi tribale.Un modul are 4 ședințe tematice săptămânale, iar programul este același în funcție de grupa aleasă. O ședință durează 1 oră și 45 de minute ore, cu o scurtă pauză de gustare. O grupă are maximum 10 copii.În fiecare lună se desfășoară un modul diferit, astfel încât disponibilitatea cursurilor este influențată de perioada achiziției voucherului, dar sigur vei găsi ceva potrivit pentru puştiul aniversat!Oferă-i cadou un modul şi vei mulțumi pe deplin exploratorul din el!


Detaliile experientei • Curs Maker Exploratorium - dezvoltă exploratorul din el!

 • Modul pentru copii, 4 şedințe săptămânale

 • Durata atelierului: 1.5 ore, cu scurtă pauză de gustare

 • Toate materialele, unetele şi sculele electrice vor fi puse la dispoziție de către atelierul Eematico

 • Copii vor avea parte de suportul şi îndrumarea trainerilor pe tot parcursul atelierului

 • Locatie: București, Studioul Eematico

 • Experienta pentru o persoana

 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul poate fi folosit în timp de 12 luni de la achiziționare.

 • Experiența este valabilă în limita disponibilității (o rezervare este necesară în avans).

 • Cursurile se desfășoară între prima săptamână a anului școlar și ultima săptămâna a anului școlar. În perioada sărbătorilor legale, vacanțelor școlare din timpul anului școlar nu se țin cursuri. Pentru cursurile de copii mici, 3-6 ani, perioada de desfășurare a cursurilor se poate prelungi până la începutul lunii Iulie.

 • Un modul se desfăşoară o singură data pe perioada unui an şcolar, astfel încât disponibilitatea cursurilor este influențată de perioada de achiziție a voucherului.