Cursuri actorie adolescenti  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Pentru cei care vor sa incerce din curiozitate sau pasiune tehnicile actoricesti, care vor sa-si dezvolte limabajul atat verbal cat si nonverbal va steptam la cursurile artistice sustinute de actorii Teatrului Vasilache.

Pentru adolescenti este o perioada optima de a-si descoperi vocatia sau alte calitati. Prin intermediul cursurilor de actorie si dezvoltare personala ei vor stapani anumite tehnici de autocunoastere si dezvoltare care-i vor ajuta pe parcursul vietii in toate alegerile, vor capata mai multa incredere de sine si vor invata sa-si foloseasca aptitudinile sau sa descopere vocatii noi. Tehnicile ii vor ajuta sa-si depaseasca anumite complexe sau dificultati specifice perioadei sensibile cu care se confrunta.

Cursurile pentru adulti aduc aceleasi beneficii ca si cele pentru adolescenti dar raportate la nivelul varstei si experientei lor. Chiar daca scopul cursului nu este primordial in a-l transforma pe cursant intr-un actor, multi aleg aceasta cale pentru ca descopera un nou mod de a privi viata, de a socializa, de a-si imbunatatii relatiile cu colegii de serviciu, cu familia, cu partenerii de viata, de a socializa cu usurinta.

Multi dintre noi fie nu avem timp suficient, fie nu stim cum sa comunicam cu cei din jur si ajungem sa devenim antisociali. Prin frumusetea jocului putem redescoperi pasiuni din trecut, aptitudini pe care le-am uitat, putem deprinde noi tehnici de comunicare, scapam de inhibitii si frustrari, toate acestea conducand catre o viata mai frumoasa si indeplinirea dorintelor uitate.

Pentru ambele module la sfarsitul perioadei se vor organiza spectacole de teatru complete cu costume, decor, spectatori astfel incat fiecare isi va insusi sau va aprofunda notiuni noi despre aceasta lume magica a teatrului.

Fiecare curs are o durata de aproximativ 1 ora si 30 minute, frecventa este saptamanala iar modului se refera la o perioada de pana la 3 luni.