Cursuri actorie copii grupa mare  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Parintii care vor sa ofere copiilor o varianta de a-si urma calea creativa pot veni acum la cursurile artistice oferite de Miniricii in noua lor locatie la Teatrul Vasilache.

Copiii, de la varsta frageda, vor beneficia de invatarea si dezvoltarea laturii artistice prin cele mai ingenioase si distractive moduri, castigand increderea in sine si dezvoltand aptitudini noi.

Cursurile artistice pentru copii ajută la creșterea stimei de sine a copilului și a nivelurilor de încredere, iar consolidarea pozitivă este unul dintre factorii cheie pentru formarea de succes și realizarea de distracții creative. Chiar dacă cei mici nu sunt interesați să își desfășoare cariera în activitatea de divertisment sau în lumea artistică, toate instrumentele pe care profesorii nostri le vor oferi copiilor ii va ajuta sa-si dezvolte multe aptitudini diferite.

Copiii învață cel mai bine când sunt înconjurați de profesori distractivi, de susținere și înțelegere. Le place să se joace și să învețe atunci când mediul este confortabil și relaxat, în loc să se limiteze la stresul muncii. Cursurile si atelierele noastre pentru copii sunt exact ceea ce copilul dvs. ar putea avea nevoie, iar clasele vor fi de alcatuite dintr-un numar redus de cursanti, pentru a oferi un mediu mai sigur și mai concentrat.

Pe lângă faptul că cei mici vor învața să acționeze printr-o varietate de alte mijloace de exprimare, inclusiv pentru imbogatirea imaginației, cursurile artistice de orice tip se vor concentra nu numai pe educarea copiilor în domeniul artistic, ci și pe construirea nivelului de încredere, explorarea și implinirea creativității lor.

Dar mai presus de toate, cea mai importantă parte a cursurilor pentru copii este faptul că vor avea parte de o cantitate nebună de distracție și se vor bucura cu siguranță de intreg actul creativ!

Fiecare curs are o durata de aproximativ 1 ora si 30 minute, frecventa este saptamanala iar modului se refera la o perioada de pana la 3 luni. Dupa finalizarea cursului copii vor sustine un spectacol complet pe care-l vor construi alaturi de profesorii lor de la A-Z: scenariu, actorie, regie, costume, recuzita, invitatii, caiet program. Pe parcursul modulului ei vor invata cum se realizeaza un spectacol de teatru, teatru de papusi sau spectacol muzical, in functie de cursul ales.