Cursuri de arta japoneza  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Cursuri de arta japoneza: Origami / Kimono / Furoshiki / Caligrafie japoneza


Cauți un cadou perfect pentru un pasionat de arta japoneză? Ai ajuns exact unde îți trebuie. Alături de echipa Sakura, am pregătit pentru pasionații de caligrafie japoneză, kimono, origami și furoshiki, experiențe cadou unice.


Cursul Origami


Povestea artei origami va fi spusă de un expert. Acesta va dezvălui secretele unui bun origamist apoi te va ajuta să realiezi origami în funcţie de tema acţiunii. Fiecare participant va avea la finalul cursului un obiect și, mai mult de atât, i se vor da sfaturi şi trucuri pentru acasă. Cursul dezvoltă creativitatea și inventivitatea, iar principiul ce stă la baza artei plierii hârtiei este cel al armoniei în detalii.


Cursul de caligrafie japoneză


Maestrul caligraf japonez va prezenta arta pregătirii ustensilelor și intrarea în starea de meditaţie. Povestea artei caligrafiei japoneze va fi spusă de un expert costumat în vestimentaţie tradiţională. Vei avea ocazia să observi cum precizia şi perfecţiunea caligrafiei rezultă din armonia spirit-minte-trup.Vei primi un cadou unic şi emoţionant – pot fi caligrafiate nume sau diferite mesaje. Caligrafia este făcută pe hârtie tradiţional japoneză pregătită manual şi montată în ramă/paspartu.


Cursul de Kimono


Kimono este costumul național al Japoniei. Este un simbol al culturii japoneze și unul din cele mai rafinate costume naționale din lume. Are o croială extrem de simplă, toate liniile fiind drepte. Este o haină simplă, dar modul său de aranjare este o adevărată artă. La ceast curs vei afla care sunt etapele îmbăcării unui costum kimono, care sunt piese costumului, din ce materiale este confecționat și mai ales ce reprezintă această artă.


Cursul Furoshiki - Furoshiki este o tehnică de ambalare originară din Japonia Evului Mediu, și este cunoscută azi în toată


Tehnica furoshiki se foloseste cel mai adesea la împachetarea cadourilor şi la plierea genţilor. Ea se mai poate aplica la confecţionarea de decoraţiuni sau obiecte casnice. Aproape orice obiect de formă sau mărime variată poate fi împachetat cu această tehnică. Folosind această tehnică ambalajul nu se deteriorează, iar plierea se poate reface ori de câte ori este nevoie. Cei care aprofundează această artă a împachetării pot conta pe un succes rapid, bună dispoziţie şi noi descoperiri.


Detalii experiență:  • Curs origami / kimono / furoshiki / caligrafie japoneză

  • Durata: 2 ore

  • Locație: Școala Japoneză Sakura, București

  • Experiență valabilă pentru o persoană

  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoană

  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans)