CUTIA NEAGRA

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 Cutia Neagră - 29 octombrie 

după un scenariu de Philippe Bologna și Paolo Costella

distribuție:  

VICTORIA ȚURCANU,  VIOREL COZMA, NICU ȚURCANU, DANIELA BURLACA, DANA CIOBANU, CRISTIAN PEREPELIUC, MIHAI BORDIAN
Regie: DANIELA BURLACA
Adaptare scenică: BORIS CREMENE
Coregrafie: DRAGOȘ HIOARĂ

CUTIA NEAGRĂ: Un spectacol autentic, despre influența și obsesiile erei digitale.

Întreaga acțiune se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic, în care fiecare și-a creat universul său. O realitate care alungă singurătatea și creează un confort psihic. E ca un joc, care se vrea democratic. 
Cât de periculos este? E suficient doar să punem telefonul pe speaker...

O poveste care te va ține cu sufletul la gură până la final.
Un grup de prieteni, aflați fiecare la etape diferite din viață, își propun să se reîntâlnească la o cină. Gazdele sunt căsătoriți de 20 de ani și au o fiică, Sofia, care se află în perioada de răzvrătire adolescentină. Părinții tratează diferit această perioadă. Mama este cea severă, iar tatăl este cel care dorește să își lase fiica să trăiască din plin tot ce viața are de oferit.

Primii musafiri sunt doi tineri căsătoriți de câțiva ani, care au două fiice, însă de la o vreme ceva nu mai funcționează în relația lor, mai ales că mama lui s-a mutat în casa lor. Următorii musafiri sunt proaspăt căsătoriți, îndrăgostiți și fericiți împreună. Și ultimul invitat este un bărbat singur, un macho man încrezut.

Întâlnirea lor decurge normal, cu discuții ca între prieteni, glume și tachinări. Însă, la un moment dat, situația se schimbă radical, pentru că unul dintre ei le propune ca, toate telefoanele și mesajele care intră pe durata cinei să fie ascultate de toți cei prezenți, mergând pe premiza că prietenia lor este atât de solidă, încât nu există niciun secret între ei. Astfel, telefonul este numit „cutia neagră a vieții noastre”, care ascunde multe lucruri nebănuite și chiar oribile...