Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 

Festivalul Dakini va fi un eveniment de anvergură internațională ce aduce laolaltă muzica chill, psy-trance și micro-house, dansul, peste 100 DJ, speakeri și artiști celebri, workshop-uri și cel mai mare „yoga village” din această zonă a Europei. Festivalul Dakini înseamnă libertate, diversitate, toleranță, conexiune, magie, elevare, armonie.

 

Info pe scurt

 

Perioada: joi, 29 iunie – duminică2 iulie 2017

Locul: Plaja Tuzla – 15 hectare de plajă sălbatică și pitorească, una dintre puținele rămase neatinse de la noi și din Europa

Participanți: minimum 20.000 de oameni din România și din străinătate

Amenajare: în perimetrul festivalului, evenimentul va fi structurat pe mai multe zone de interes, începând cu cele 3 scene pe care artiști/DJ de notorietate internațională vor fi prezenți 24/24h, continuând cu yoga village (spații pentru cursuri, workshop-uri de learning și healing), zona dedicată atelierelor de creație susținute de artiști din toată lumea și încheind cu zona de food & bar, cu zeci de restaurante, terase și rulote 

Cazare și parcare: în afara perimetrului festivalului se va amenaja atat zona camping cat si parcare; aceste zone vor fi marcate și monitorizate, vor beneficia de iluminat ambiental, electricitate, dușuri și toalete

Alte servicii: corturi de prim ajutor cu personal calificat, echipaje salvamar, agenți de Securitate, info point, ATM, schimb valutar.

Copii, animale de companie: minorii pot intra doar însoțiți de un părinte sau de un terț care prezintă procură notarială și copie după certificatul de naștere; sunt acceptate animalele de companie, cu respectarea normelor de siguranță pentru participanți

    

BILETE

Perimetrul în care se desfășoară festivalul va fi împrejmuit, iar accesul se va face doar pe bază de bratara ce se aplica in urma validarii biletului. Nu vor exista de o zi sau doar pentru weekend.

 

În prețul unui bilet intră accesul la toate zonele, concertele, cursurile, atelierele și activitățile din cadrul Festivalului Dakini. Taxa de campare per cort sau rulotă se plătește adițional,  pentru toată perioada (65 de lei).

 

Pentru alte informații, www.dakinifestival.com sau intră pe pagina de Facebook a evenimentului (Dakini Festival 2017) și pe pagina comunității Dakini.

 

Festivalul Dakini,

O experiență unică, de 4 zile și nopți, eco-friendly - o societate ad-hoc constituită, în jurul atelierelor de artă și creație; yoga și muzică, care se desfășoară la Malul Mării Negre, în locul cunoscut drept Plaja Tuzla, Constanța, România, din 29 iunie până în 2 iulie 2017.

15 hectare din cea mai neatinsă, virgină și sălbatică plajă din Europa.

100+ artiști vor performa pe cele 3 scene, respectiv: chill/live, micro-house și psy-trance.

Festivalul Dakini s-a născut din dorința de a împărtăși participanților o abordare diferită asupra vieții, libertății de exprimare și manifestare, acceptare și toleranță;  toți participanții bucurându-se pe intreaga durată a acestuia de experiențe inedite, la care se vor adăuga  valorile transmise cât și bucuria de a petrece timp în sânul naturii, pe malul mării.

Festivalul Dakini dorește sa îndrepte atenția participanților și către mediul înconjurător, oferind toate avantajele unui festival de mare anvergură: zonă de camping, yoga village, zonă de restaurante și baruri, zonă dedicată copiilor; zone de ateliere, parcare gratuită.

Sponsori / Parteneri