Dark Tranquillity  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Concert Dark Tranquillity la Bucuresti


 


Phoenix Entertainment are deosebita placere de a anunta un concert extraordinar al celebrei formatii Dark Tranquillity pe data de 3 mai la Arenele Romane.

Tudor Turcu, câştigătorul X-Factor România 2012 şi unul dintre finaliştii de la selecţia Eurovision 2013, va cânta, alături de trupa eyeSEEred, în deschiderea concertului Dark Tranquillity de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 3 mai 2013


Suedezii vor lansa in luna mai a acestui an albumul „Construct” si au ales sa-l dezvaluie si publicului roman printr-un spectacol incendiar.


Dark Tranquillity este una dintre cele mai respectate trupe ai subgenului death metal melodic, fiind printre marii promotori ai scenei suedeze de la Gothenburg. In timp ce Norvegia era renumita pentru scena black metal, Suedia a urmat alta cale si a dat nastere unor trupe etalon pentru genul death metal. Inca de la inceputurile scenei de la Gothenburg, Dark Tranquillity s-a evidentiat si a condus plutonul celor mai reprezentative trupe timp de mai bine de 20 de ani.


Formatia se poate lauda cu noua albume de studio,  primul dintre ele, „Skydancer”, datand din 1989. Din America pana in India, Dark Tranquillity a impresionat sute de mii de fani prin spectacolul lor, o combinatie magnifica intre agresivitate si melodicitate, la care se adauga o energie debordanta si o comunicare excelenta cu publicul.


Dark Tranquillity la Bucuresti: un eveniment de exceptie care nu trebuie ratat sub nicio forma.


Accesul publicului va fi posibil incepand cu ora 19:00, iar concertul este programat sa inceapa la 21:00.