jaz - Bilete

DĂRMĂNESTI JAZZ BLUES FESTIVAL

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Cu mândrie și emoție vă anunțăm că ceea ce se numește ”călătoria ediției a treia” a pornit și, putem să vă anunțăm că la ceea ce se va numi începând cu această ediție ”Open Air Blues in the garden, Dărmănești jazz, blues festival” , suntem onorați să avem invitați pe Dan Patlansky din Africa de Sud, Kyla Brox și Sam Kelly's Station House din Marea Britanie, Eliana Cargnelutti și Big Man James din Italia, Meena Cryle & Chris Filmore Band din Austria, Cotton Pickers din Serbia, alături de Trans Express, Othello Trio, Dusty Ride și Stones Free din România.

Pentru că începând cu 2022 European Blues Union a decis ca ” Open Air Blues in the garden, Dărmănești jazz, blues festival” să devină Blues Challenge Awarding Festival, câștigătorii European Blues Challenge 2022 vor fi deasemeni pe scena de la Dărmănești.

”Călătoria 2022” va fi plină de provocări și acest lucru va continua cu siguranță până în ultima zi a festivalului. Cu toate acestea, ne simțim sufletul plin de bucurie, pentru că provocările dezvăluie întotdeauna, mai mult ca oricând, ce a fost, ce este și ce va fi acest festival.

Pentru elevii cu vârsta mai mică de 14 ani, precum și pentru persoanele cu dizabilități, gratuitățile rămân, la fel ca la primele două ediții.

Să ne vedem sănătoși la Dărmănești pe 26 august!

Keep the blues alive!