De vorba cu Emma

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

De vorbă cu Emma – Teatrul Geneza Art revine la București!

Teatrul Geneza Art din Chișinău te invită la spectacolul DE VORBĂ CU EMMA, după texte de Vitali Cipileaga cu reflecții din piesa „Pescărușul” de A. P. Cehov.

Un text motivațional pentru orice categorie de vârstă. „De vorbă cu Emma” este despre femei și bărbați, despre realitatea lăuntrică a fiecărui din noi, despre puterea și curajul de a privi înainte, de a lupta pentru fericire și esență.

Spectacolul prezintă scene din viaţa unei tinere aflată în căutarea fericirii şi care, în acelaşi timp, încearcă să afle răspunsul la veşnică dilemă: ce vor femeile şi ce vor bărbaţii. Reprezentaţia teatrală este un dialog permanent cu publicul, iar formele de exprimare îmbină jocul actoricesc şi expresia corporală.

Regizoarea spectacolului spune că a urmărit cu multă atenţie că relaţia dintre un bărbat şi o femeie să fie scoasă din rutina zilelor şi să fie redusă la adevăr. „Este o provocare la feminin, o provocare pentru toate femeile care știu să iubească cu adevărat, sunt prezentate un amalgam de texte despre istoria unei femei în care s-ar regăsi multe femei, întrebarea, ce vor femeile. Femeile își doresc un bărbat care să aibă grijă de ele, iar bărbații femei care-şi ştiu valoarea”, a menționat Daniela Burlaca, actriță.

Fie că ești femeie sau bărbat și cauți calea spre inima persoanei iubite, Emma te provoacă să găsești calea spre sufletul tău și te cheamă într-o lume în care liniștea, nebunia și iubirea adevărată sunt UN TOT ÎNTREG. Nu căuta fericirea undeva departe, ea nu este un pescăruș, iar tu nu ești o întindere de ape.

„Lucrurile frumoase nu se găsesc, ele se întâmplă”.

Versiune scenică și regie: Daniela Burlaca

DISTRIBUȚIE: Daniela Burlaca, Nicu Țurcanu, Iurie Gologan, Cristian Perepeliuc, Vasile Cauia

7 martie, Sala Dalles – pregătește-te să redescoperi teatrul!

In timpul spectacolului se folosesc lumini tip stroboscop și masina de fum