Dejun gourmet de exceptie  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Dejun gourmet de excepție - Domeniul Manasia, pranz sau cina si tur ghidat al Domeniului


Eşti un gurmand desăvârşit? Încerci mereu combinații culinare noi și te cuceresc aromele fine și texturile rafinate? Îți oferim oportunitatea să experimentezi un dejun gourmet (poți alege între masa de prânz sau cină), pregătite de un chef de renume, într-o locație de excepție.


Fascinant prin noblețea descoperită de îndată ce îi treci poarta, Domeniul Manasia își revendică gloria de altădată.O bijuterie de patrimoniu unică în peisajul Bărăganului inclusă în Ansamblul Conacului Hagianoff, s-a redeschis publicului larg, mai discret și mai rafinat ca niciodată. Domeniul include conacul boieresc, parcul de două hectare și crama de sub conac, monumente înnobilate de istoricul aristocratic al moșiei.


Printre serviciile menite să creeze experiențe memorabile, se remarcă bucătăria avangardistă, condusă de Executive Chef Alexandru Iacob și echipa sa. Dând dovadă de o pasiune ce îl împinge către perfecționism, Chef Alexandru Iacob construiește cu ingenuitate, din cele mai proaspete și rafinate ingrediente de sezon, delicii gourmet ce se ridică la rang de artă.


În meniul unui dejun gourmet se pot regăsi: File de somon gătit la temperatură joasă, în ulei de măsline extravirgin; Cotlet de miel cu legume proaspete asezonate cu ierburi aromatice din grădina conacului; Coadă de homar gătită în unt clarifiat în așa fel încât gustul de mare al homarului își găseşte un companion perfect în untul și cremozitatea măduvei; Foie gras cu mere, un preparat clasic cu mere infuzate în dressing de vin porto și șofran; Mousse de ciocolată reinterpretat după rețeta unui mare bucătar și personalizat cu un important touch al lui Chef Alexandru Iacob. Acestea şi multe, multe altele te aşteaptă să le savurezi alături de un pahar de vin din crama conacului.


Ai inclus un tur ghidat al conacului pentru a descoperia istoria din spatele acestei bijuterii de patrimoniu.  Iar dacă iubeşti să îți petreci timpul în aer liber, poți petrece după-amiaza în minunatul parc al Domeniului Manasia.


Detaliile experientei  • O experiență culinară gourmet memorabilă, prânz sau cină

  • Include aperitiv, main, desert, 2 pahare de vin

  • Tur ghidat al conacului

  • Acces în parcul conacului

  • Locație: Slobozia, Domeniul Manasia

  • Experiență pentru o persoană

  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana.

  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).