Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment
  1. I.                 DEL AMOR Y OTROS DEMONIOS

Palatul Bragadiru, București

                    Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, ora 20:00

 

100 lei preț întreg
50 lei preț redus*

Recoveco, un cuvânt spaniol foarte popular, folosit de scriitori ca o metaforă, înseamnă o cărare mică și încurcată sau un colț ascuns dintr-o casă veche. De asemenea, semnifică un șiretlic făcut de cineva pentru a realiza un obiectiv. Acesta este numele dat ansamblului de compozitorul și mandolinistul venezuelean Cristóbal Soto, care, în 1996, alături de violonistul venezuelean Alexis Cárdenas, basistul și compozitorul columbian Nelson Gómez și chitaristul și compozitorul columbian Francisco González, a format acest grup la Paris.

Recoveco a devenit, astfel, un acronim pentru întâlnirea muzicală dintre Venezuela și Columbia. De atunci, membrii ansamblului au cucerit scenele muzicale ale lumii, interpretând un amestec distinctiv de muzică, care integrează fericit subtilitatea tehnicii academice, virtuozitatea care izvorăște liber din improvizațiile lor și senzualitatea inerentă melodiilor tradiționale ale Americii Latine.

Vă propunem, așadar, o seară cu ritmuri dinamice, în care muzica din Venezuela, Columbia, Argentina și Cuba își dau întâlnire într-o sinergie extraordinară, cu efecte surprinzătoare.

Alexis Cardenias, vioară

Leonidas Rondon, mandolină/quatro

Nelson Gomez, guitarron

Francisco Gonzales, chitară