delta960 - Bilete

Delta Dunarii intr-o excursie de o zi  - Bilete

Detalii eveniment

Cu siguranta multi dintre noi ne dorim sa vizitam unul din cele mai renumite locuri din Romania, de aceea va punem la dispozitie aceasta excursie in Delta Dunarii, in care veti descoperi un peisaj magnific.

In urmatoarele randuri va vom descrie in intregime itineraiul pentru aceasta zi.

Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 05:30, iar plecarea la ora 06:00, pe traseul Bucuresti-Tulcea-Murighiol.

Odata cu sosire la Murighiol se va face imbarcarea pe salupele rapide pentru o croaziera de neuitat in care veti face cunostinta cu cele mai frumoase lacuri si cele mai pitoresti canale dintre bratele Sf. Gheorghe si Sulina. Veti parcurge sate pescaresti traditionale, veti admira peisaje deosebite si contrastul izbitor dintre pensiunile moderne care isi asteapta turistii si cherhanalele si casele vechi cu stuf, unde pescarii si oamenii deltei isi petrec cea mai mare parte a timpului.

Croaziera in paradisul florilor si al pasarilor dureaza aproximativ 3 ore, fiecare barcuta avand un insotitor specializat pe flora si fauna, care va completa peisajele uimitoare cu povesti si informatii pretioase.

Dupa aceasta plimbare veti reveni la Murighiol, unde veti servi (optional) un pranz pescaresc traditional intr-un restaurant autentic dobrogean. Dupa masa de pranz timp liber pentru relaxare.

In drumul spre casa veti face o oprire la Centrul Muzeal Ecoturistic "Delta Dunării" din Tulcea, din care face parte si unul dintre cele mai moderne acvarii din Europa, aici putand fi vazute specii foarte rare din Delta, dar si foarte multi pesti de apa dulce si apa sarata.

Plecare spre casa si sosire la Bucuresti in cursul serii.

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detalii experiență:

  • Excursie de o zi in Delta Dunarii
  • Punct de plecare: Bucuresti
  • Ora de plecare : 05:30
  • Experienta pentru o singura persoana
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou  
  • Valabilitate voucher: 12 luni de la achizitionare

Important de știut:

  • Veti primi toate detaliile in legatura cu punctul de plecare din Bucuresti in momentul rezervarii.
  • Excursia include transport de 8+1, sofer si ghid.
  • Voucherul este valabil 12 luni pentru o persoana.
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).