DEPECHE MODE  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Suplimentare de bilete pentru concertul Depeche Mode din Cluj


 


Un numar limitat de bilete a fost pus la vanzare pentru concertul Depeche Mode ce va avea loc vara aceasta in Cluj-Napoca. Noile bilete sunt disponibile in mai multe categorii de pret, inclusiv in sectoare ce fusesera declarate sold-out. Aceasta este prima vizita a membrilor Depeche Mode la Cluj-Napoca, concertul fiind inclus in turneul european ce marcheaza lansarea noului album intitulat Spirit.


Suplimentarea de bilete se datoreaza unor modificari de ordin logistic in urma carora s-au putut elibera mai multe locuri ce fusesera initial oprite de la vanzare. Fanii trupei mai au astfel posibilitatea sa gaseasca locuri disponibile inclusiv in sectoare ce fusesera declarate deja sold-out, respectiv in Tribuna, pe inelul 1, la pretul de 311 lei dar si pe inelul 2, la pretul de 251 de lei. Biletele suplimentate sunt in numar limitat si se pot achizitiona fie online, de pe www.eventim.ro, fie din reteaua magazinelor partenere.


Concertul pe care Depeche Mode il va sustine pe Cluj Arena, vara aceasta, este cu atat mai special cu cat are loc exact in aceeasi zi in care Martin Gore isi sarbatoreste ziua de nastere. 23 iulie este asadar o zi cu noroc pentru fanii celebrei trupe, care vor avea sansa nu doar sa asculte cateva dintre cele mai iubite hituri Depeche Mode, ci vor putea sa-l si felicite pe Martin pentru cea de-a 56-a aniversare. In deschiderea concertului va canta Maya Jane Coles, DJ si producator din Marea Britanie, mai multe detalii despre programul zilei urmand a fi facute publice mai aproape de ziua evenimentului.


Biletele se gasesc pe eventim.ro si in magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV. Mai sunt disponibile bilete in urmatoarele categorii de pret: 131 lei - Gazon, 153 lei – Peluza, 251 lei - Tribuna Inel II, 311 lei -Tribuna Inel I, categoriile Golden Circle si Tribuna VIP fiind epuizate.


Turneul Global Spirit a inceput pe 5 mai, cu un show la Stockholm, in Suedia, si continua in alte 20 de tari europene, Romania fiind ultima din acest segment, noi concerte urmand sa aiba loc in America de Nord si America de Sud.