Descopera copilul din tine - Escape Room  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Toți avem momente în care dorim sî ne retrăim copilaria, dar grijile, stresul și munca nu ne permit acest lucru. Din când în când, recomandăm să îți acorzi puțin timp să te gândești la activitățile care îți aduc fericirea și să le pui în practică. Joaca este pe primul loc în mintea unui copil, așa că hai să redevenim copii într-un escape room cu totul și cu totul deosebit. Sună frumos, nu?:)Jocul de real room escape presupune evadarea unei echipe dintr-o camera cu o anumită tematică în urma rezolvării enigmelor. Jocul se desfășoară pe durata unei ore și oferă jucătorilor posibilitatea de a juca rolul principal în propriul lor film de aventură.


Puzzle-uri, mecanisme, mistere, toate contribuie la rețeta unei experiențe pe care toți cei care o gustă vor dori să o repete. Fiind un joc care implică foarte mult lucrul în echipa, colaborare, antrenarea gândirii logice dar și sentimentul de competiție și lucru sub presiunea timpului îți va trezi toate instictele și te va face să traiești adrenalină și extaz în acelați timp. În funcție de preferințe poți opta pentru Codul lui DaVinci, James Bond, puzzle-uri complicate sau poți descifra simboluri ciudate care necesită multă atenție și concentrare. Timp de o oră, o să vă jucați ca niște oameni mari. Am încercat de multe ori acest escape room, îl recomandăm cu drag tuturor.


După atâta efort intelectual dar și fizic, vă propunem câteva ore de relaxare într-o ceainărie. Ca să fim sinceri, suntem mari iubitori de ceai și aproape orice aromă o savurăm cu drag. De aceea, ceainăria Bohemia Tea House este locul ideal în care puteți schimba impresii despre aventura din escape room, și continua aventura jocurilor prin boardgames-urile de care dispune acest local. Aici nu vorbim de orice ceainărie, ci de un loc care deține peste 70 de sortimente de ceaiuri!! Fie că savurezi arome tradiționale, fie îți plac unele mai sofisticate, pentru orice gust Bohemia  Tea House are varianta potrivită. Un ceai delicios, o gustare sănătoasă, conversații amuzante dar și relaxante, toate îți fac ziua mai frumoasă alături de prietenii dragi.


Detalii experiență: • Un joc escape room cu cel mai bun furnizor de astfel de experiențe din București

 • Două ceaiuri (400ml) și un desert la alegere, pentru fiecare persoană, într-o ceainarie de referință

 • Bufet finger food: mix de tarte (cu ciuperci, cu pui și legume, cu somon, quiche cu prosciutto) și mix de bruschete (cu roșii, cu ton, cu prosciutto, cu somon)

 • Experiență pentru 2/4 persoane

 • Locație: Captive Escape Room, Bohemia Tea House

 • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni

 • *Opțional se poate asigura transportul complet cu o mașină Black Cab.


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni pentru 4 persoane.

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

 • Exista mai multe variante de experiente de escape room, care vor fi alese in momentul rezervarii.

 • Bohemia Tea House este ceainaria cu o atmosfera de poveste, cu relaxare, liniste si intimitate, unde timpul sta in loc si iti permite sa uiti de tine si de el.

 • Ceainaria ofera o sortimentatie de peste 70 de ceaiuri diferite.