Dezvoltare personala prin teatru in Cluj  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Dezvoltare personala prin teatru, adulti si copii, in Cluj Curs de teatru pentru copii


Îți propunem un curs de dezvoltare personală prin TEATRU!Dacă ești introvertit și emotiv dar dornic să-ți dezvolți capacitatea de relaționare sau pur și simplu dornic să intri în contact cu lumea teatrului, acest curs este perfect pentru tine.Te vei juca, îți vei cunoaște potențialul și îți vei depăși limitele, într-un mediu ghidat de profesioniști cu experiență și drag de lucru cu oamenii.Îți garantăm sporirea încrederii în propria persoană și a capacității de concentrare, îmbunătățirea modalităților de exprimare lingvistică și gestuală, eliberarea de stresul cotidian, multă voie bună și prietenie.


Cusul de improvizație - Improvizația este acel act extraordinar de creație prin care iesi din zona de confort și...chiar te simți super bine!


Oamenii urmează cursuri de improvizație pentru ca vor să își depășească frica de a vorbi în public, vor să își depășească tracul și timiditatea, să își exploreze creativitatea și spontaneitatea sau, pur și simplu, vor să râdă și să se simtă bine!Poate unul dintre cele mai frumoase aspecte pe care ți le oferă teatrul este că poți fi oricât de nebun, pentru că nimeni nu te va judeca, ba dimpotrivă...vei fi aplaudat!


De aceea, aici îți este mai ușor să fii tu însuți și să ai libertatea de a fi cum vrei. Foarte mulți oameni se descoperă pe ei înșiși în ipostaze noi prin improvizație și se miră cât de faini, spontani și creativi sunt...iar ei nici măcar nu bănuiau!


Cursul de actorie - De ce îți propunem acest curs?


Pentru a te juca și pentru a te simți liber în diverse personaje / caractere / situații.Pentru a învăța să vorbim corect, articulat, pentru a-ți dezmorți mușchii, inclusiv cei ai creierului. Pentru a comunica și pentru a te elibera de tot ce te apasă.Cursul include:- Jocuri și exerciții de teatru și film- Antrenament fizic și vocal- Exerciții de improvizație,- Public speaking- Exerciții de dezvoltarea a imaginației, a memoriei și a atenției- Exerciții pentru înlăturarea fricii de scenă și cameră- Elaborarea unui spectacol de teatru și a unui scurtmetraj cu aplicanții.


Cursul de teatru pentru copii - Avantajele participării copilului dvs la un curs de teatru:


Descoperă un mediu nou, creativÎși îmbogățește creativitatea prin joc, în timp ce dezvoltă noi prietenii.Învată să ia decizii și să acționeze devenind încrezător în propriile forțe. Învață să își recunoască emoțiile, să le înțeleagă și să le gestioneze.Își dezvoltă curajul și acționează pe cont propriu, dar și cu sprijinul grupului și al profesoruluiÎși îmbogățește abilitățile de expresie într-o atmosferă de joacă, degajatăConstruiește împreună cu ceilalți copii personaje (cu trăiri, gânduri, emoții adevărate)Pregătește alături de ceilalți copii din grupă un spectacol de teatru prin care învață să fie organizat, având un obiectiv foarte bine definitAcceptă greșeala, își lasă imaginația să creeze și își dezvoltă caracterulÎși dezvolta memoria și învață prin joacă!


Detaliile experienței  • Curs de improvizație / Curs de actorie / Curs de teatru pentru copii

  • Durata cursurilor: 1 lună - 4 ședințe săptămânale

  • Locație: Cluj, Școala de teatru Allegria

  • Experiență pentru o persoană

  • Primești un voucher electronic ce conține mesajul tău personalizat

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoană

  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans)