Dire Straits Legacy  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

IMPORTANT!


Data si locatia evenimentului au fost schimbate. Concertul Dire Straits va avea loc pe 1 decembrie la Beraria H.


Biletele achizitionate deja vor fi valabile in continuare si vor putea fi folosite pentru accesul la concertul din 1 decembrie.


Noul evenimet poate fi gasit pe site aici: https://bit.ly/2CgOTNO


 


Comunicatul organizatorilor:


Mult asteptata intalnire cu Dire Straits Legacy, se amana din cauza unei interventii chirurgicale neprevazute a percutionistului Danny Cummings, membru marcant al trupei Dire Straits si Dire Straits Legacy. El s-a alaturat trupei Dire Straits in 1990 si si-a pus amprenta pe albumul si turneul On Every Street. Concertul din Bucuresti este unul foarte asteptat de catre fanii trupei din Romania, mai ales in anul in care trupa Dire Straits a intrat in Hall of Fame - premiul fiind ridicat de catre Alan Clark - keybord - membru al trupei din 1980 si co producator On Every Street alaturi de Mark Knopfler.


Ne vedem insa nevoiti sa mai amanam un pic intalnirea cu Dire Straits Legacy pana pe 1 decembrie la Beraria H. Biletele achizitionate raman valabile pentru noua data si noua locatie.


---------------------------------
Dire Straits Legacy in Romania


               15 octombrie - Sala Palatului


 


MEMBRII ORIGINALI : ALAN CLARK, PHIL PALMER, DANNY CUMMINGS SI MEL COLLINS SE REUNESC LA SALA PALATULUI PE 15 OCTOMBRIE


 


 


 


     Hiturile “Sultans of Swing”, “Money for nothing”, “Romeo and Juliet” si multe altele vor rasuna in seara 15 octombrie.


 


 Au trecut mai bine de 25 de ani de când membrii Dire Straits au ales să urmeze căi diferite, lăsând în urmă un catalog remarcabil cu unele dintre cele mai bune compoziții și prestații live de la răsăritul rock-ului încoace.


 


Dupa turneul – On every street tour – ce s-a desfasurat in anii 91-92, compozitorul incontestabil, Mark Knopfler a declarat incheiat capitolul Dire Strais si a pornit o cariera solo.


 


Fostii membri au continuat sa cante cu cei mai mari muzicieni din toate timpurile – ii amintim aici pe Eric Clapton, The Who, Sting, Rolling Stones, King Crimson, Paul Mc Cartney, Tina Turner, David Sylvian si multi altii.


 


Insa legatura cu muzica Dire Straits era in continuare foarte puternica.  Totodata,nostalgia vechilor fani Dire Straits, dar și curiozitatea și dorința arzătoare ale celor tineri de a asculta live piese de referință din istoria muzicii rock au creat premisele reuniunii unora dintre membri, sub numele The Straits, în cadrul unui concert caritabil desfășurat la Royal Albert Hall.


 


Astăzi, The Straits cu Alan Clark si Phil Palmer, carora li se alatura celebrul baterist Steve Ferrone, Danny Cummings, Mel Collins si Trevor Horn, a devenit “The Dire Straits Legacy”, un pilon al muzicii rock de calitate, care reușeste să mențină în viață universul mult iubit creat de Dire Straits.


 


Show-ul “The Dire Straits Legacy” este un “must see” pentru iubitorii muzicii bune și pentru toți cei care vor să guste puțin din istoria glorioasă a unuia dintre cele mai importante și influente grupuri muzicale din toate timpurile.


 


Biletele sunt disponibile în reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta,  benzinariile OMV,  librăriile Humanitas și Carturesti și online pe www.eventim.ro la preturi ce variaza in functie de apropierea fata de scena, dupa cum urmeaza:


 


VIP   -     345  ron


CAT 1 – 240  ron


CAT 2 – 175  ron


CAT 3 – 125  ron


CAT 4 – 90    ron