DISCOTECA '80  - Bilete

discoteca 80 cluj napoca

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

THOMAS ANDERS & MODERN TALKING band, MILLI VANILLI, SABRINA, SILENT CIRCLE SI OTTAWAN vor concerta la DISCOTECA ’80 Cluj!


Cu siguranta cei mai multi dintre voi ati fredonat de nenumarate ori melodii precum You’re my Heart, You’re My Soul (Modern Talking), Girl, You know it’s True (Milli Vanilli), Boys (Sabrina), Touch in The Night (Silent Circle) sau D.I.S.C.O. (Ottawan), iar in 21 septembrie veti avea ocazia sa ii vedeti si sa ii ascultati pe artistii care au fascinat o lume intreaga. Pentru a savura atmosfera concertelor lor actuale, accesati video-urile speciale din cadrul www.discoteca80.ro.


THOMAS ANDERS & MODERN TALKING band, MILLI VANILLI, SABRINA, SILENT CIRCLE SI OTTAWAN vor concerta la Cluj timp de peste 4 ore, iar in pauze atmosfera va fi asigurata de un DJ care va va incanta cu cele mai dinamice hituri ale perioadei.


Thomas Anders & Modern Talking band au mai concertat la Polivalenta clujeana pentru un public entuziast in septembrie 2016, tot in organizarea echipei din spatele Discoteca ’80.


DISCOTECA ’80 Cluj se afla la a treia editie. In septembrie 2018 la a doua editie a evenimentului, o sala plina de iubitori ai muzicii din intreaga tara a cantat, a dansat si s-a distrat la Sala Polivalenta din Cluj, la concertele sustinute de Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue si Samantha Fox. In septembrie 2017, într-o Polivalenta de asemenea plina ochi, au cantat spre incantarea publicului Alphaville, Sandra, Londonbeat si Fancy.
Iată care a fost atmosfera la Discoteca ’80 Cluj 2018! 


Backstage Production continua sa organizeze anual la Cluj concerte Discoteca ’80. La acest tip de evenimente participa zeci de mii de melomani  în orașe precum Paris, Zurich, Sankt Petersburg, Varsovia, Praga sau Moscova. Spectatorii de la Cluj vor avea parte de spiritul si de atmosfera acestor adevarate explozii de nostalgie.


Concertul live DISCOTECA ‘80 este bazat pe un concept care are in centru nostalgia, placerea si emotia retrairii atmosferei muzicale din anii ’80. Aceia au fost anii in care multi dintre voi erati tineri liceeni si mergeati pentru prima data la discoteca. Globul argintiu se rotea deasupra dansatorilor, iar culorile vii ale jocurilor de lumini disco dezvaluiau cate o pereche prinsa intr-o imbratisare sau intr-o miscare afectuoasa de dans. Nu-i asa ca vi se face dor?


Mai multe informatii despre DISCOTECA ’80 Cluj 2018 gasiti pe www.discoteca80.ro si pe pagina de Facebook Discoteca ’80 Cluj.