discoteca 2021 - Bilete

DISCOTECA '80 - THE SHOW

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Spectacolul DISCOTECA '80 din 18 septembrie, va incepe la ora 19.00

Accesul in Sala Polivalenta BT Arena se va permite de la ora 17:00.

CONDITII de intrare in Sala Polivalenta BT ARENA: fiecare posesor al unui bilet sau invitatii trebuie sa treaca de un triaj, denumit CHECK-IN, care va insemna verificarea dupa caz, a rezultatului negativ al unui TEST RAPID ANTIGEN** (nu mai vechi de 24 de ore, avizat de catre personal medical) SAU rezultatul negativ al unui TEST PCR (nu mai vechi de 72 ore) SAU dovada VACCINULUI*** SAU dovada ca se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a si 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2.

Se vor efectua teste rapide antigen si la Sala Polivalenta BT Arena. Costul unui test va fi 29 de lei.

Pe langa asta, in faza de check-in, se verifica un card de identitate (numele trebuie sa fie identic cu cel de pe documentele de mai sus) si biletul de intrare. La finalul procesului de check-in, posesorii biletelor vor primi o bratara cu care vor putea intra in BT Arena fara alt control al biletului sau de test antigen/vaccin (decat verificarea impusa de lege, pentru obiecte interzise).

Birourile de CHECK-IN si de TESTARE RAPIDA vor opera dupa urmatorul program:

· vineri, 17 septembrie, intre orele 17:00-21:00

· sambata, 18 septembrie, intre orele 11:00-17:00

Pentru evitarea aglomerarii, recomandam trecerea de aceasta faza cat mai devreme posibil.

**Rezultatele TESTELOR negative ANTIGEN sau PCR se accepta DOAR in formatul emis de catre personalul medical autorizat. NU se accepta teste de saliva efectuate "acasa".

***Dovezile de vaccin sau trecere prin boala se accepta DOAR in format Certificat Digital EU Covid Green Passport (pe telefon sau printat) - asta insemnand un cod QR ce se poate descarca de pe pagina https://certificat-covid.gov.ro

Toate informatiile legate de Certificatul Digital EU Covid Green Passport le gasiti pe pagina: https://certificat-covid.gov.ro./guides

Toti spectatorii vor fi termoscanati la intrarea in incinta BT Arena si pe toata durata evenimentului trebuie sa poarte masca si sa detina un act de identitate si Certificatul Digital EU COVID-19 sau dovada rezultatului negativ al unui test rapid antigen sau test PCR. Autoritatile pot oricand, pe durata spectacolului sa solicite si sa verifice autenticitatea acestor documente. Prezentarea de documente false, fie ca este vorba de adeverinte false de vaccinare, de trecere prin boala, dovezi care sa ateste rezultatul testului sau Certificate Digitale EU COVID-19, constituie fapte de infractiune, care pot fi pedepsite cu pana la 3 ani de inchisoare, pentru fals si uz de fals, conform Codului Penal.