discoteca 2021 - Bilete

DISCOTECA '80 - THE SHOW  - Bilete

Detalii eveniment

Bilete la DISCOTECA '80 – BONEY M, The show–a tribute to ABBA, GAZEBO, JOY, FR DAVID, ERUPTION – 18 septembrie, Sala Polivalenta BT Arena, Cluj-Napoca

Cu siguranta cei mai multi dintre voi ati fredonat de nenumarate ori melodii precum Mamma Mia!, Waterloo, Chiquitita (ABBA), Rivers of Babylon, Daddy Cool (Boney M), I Like Chopin (Gazebo), Touch by Touch (Joy), Words (F.R. David) sau One Way Ticket (Eruption), iar in 18 septembrie 2021 veti avea ocazia sa ii vedeti si sa ii ascultati pe artistii care au fascinat o lume intreaga. Pentru a savura atmosfera concertelor lor actuale, accesati video-urile speciale din cadrul www.discoteca80.ro.

BONEY M, The show–a tribute to ABBA, GAZEBO, JOY, F.R. DAVID, ERUPTION vor concerta la Cluj timp de peste 5 ore, iar in pauze atmosfera va fi asigurata de un DJ care va va incanta cu cele mai dinamice hituri ale perioadei.

“Cea mai buna ABBA de la ABBA incoace” – e doar una din afirmatiile pline de admiratie ale fanclubului oficial al legendarei formatii. Showul care va ajunge si la Cluj, la Discoteca ’80, a fost prezentat cu imens succes in fata publicului de peste 700 de ori, in peste 40 de tari din intreaga lume. Cel mai mare concert a fost sustinut in Sao Paolo, Brazilia, in fata a nu mai putin de 70.000 de spectatori! Showul-omagiu include toate marile hituri ale formatiei – intre care Waterloo, Mamma Mia, Dancing Queen, Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight), Take A Chance On Me, Chiquitita, Money, Money, Money, Knowing Me, Knowing You, S.O.S., Super Trouper - intr-un concert de 80 de minute. Concertul este sustinut de 10 muzicieni, alaturi de 4 instrumentisti ai London Symphonic Rock Orchestra si cu participarea extraordinara a unui membru original ABBA, ULF ANDERSSON. DISCOTECA ’80 Cluj se afla la a patra editie. In septembrie 2019, la a treia editie a evenimentului, mii de oameni veniti din intreaga tara si din strainatate au dansat si s-au simtit bine la Sala Polivalenta din Cluj, la concertele sustinute de Thomas Anders & Modern Talking band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle si Ottawan. In septembrie 2018, la a doua editie, spectatorii s-au distrat la concertele sustinute de Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue si Samantha Fox. In septembrie 2017, intr-o Polivalenta de asemenea plina ochi, au cantat spre incantarea publicului Alphaville, Sandra, Londonbeat si Fancy. Backstage Production continua sa organizeze anual la Cluj concerte Discoteca ’80. La acest tip de evenimente participa zeci de mii de melomani in orase precum Paris, Zurich, Sankt Petersburg, Varsovia, Praga sau Moscova. Spectatorii de la Cluj vor avea parte de spiritul si de atmosfera acestor adevarate explozii de nostalgie. Concertul live DISCOTECA ‘80 este bazat pe un concept care are in centru nostalgia, placerea si emotia retrairii atmosferei muzicale din anii ’80. Aceia au fost anii in care multi dintre voi erati tineri liceeni si mergeati pentru prima data la discoteca. Globul argintiu se rotea deasupra dansatorilor, iar culorile vii ale jocurilor de lumini disco dezvaluiau cate o pereche prinsa intr-o imbratisare sau intr-o miscare afectuoasa de dans. Nu-i asa ca vi se face dor? Mai multe informatii despre DISCOTECA ’80 Cluj gasiti pe www.discoteca80.ro si pe pagina de Facebook Discoteca ’80 Cluj.