Divna - Bilete ©

Divna si Dan Puric

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 Florii cu Divna  şi Dan Puric la Sala Radio


Divna Ljubojevic, supranumită și vocea îngerilor, revine din nou în România. După câteva concerte sold out, şi la cererea fanilor, artista va susţine un nou concert dedicat sărbătorilor Pascale, chiar în Duminica Floriilor.


Evenimentul va avea loc la Sala Radio pe data de 12 aprilie 2020, începând cu orele 20.00.


Alături de talentata soprană, pe scena bucureşteană va fi îndrăgitul actor român Dan Puric. Aceştia vor oferi o reprezentaţie cu înaltă rezonanţă spirituală, care să bucure inimile românilor.


Despre muzica Divnei se spune că atinge corzile sufletelor prin puritate, modestie şi fluenţă şi că impresionează prin culoarea captivantă a vocii şi claritatea tonului, foarte rar întâlnite. Trăind încă din copilărie în lumea muzicii, Divna posedă o mare experienţă şi abilitate de a transmite esenţa - respectiv aceea a unei fiinţe care îi cântă lui Dumnezeu.


Preţul biletelor variază, după cum urmează:


Categoria 1 - 195 lei


Categoria 2 - 155 lei


Categoria 3 –  98 lei


Divna Ljubojevic s-a născut în Belgrad (Serbia) ȋn 1970. Încă de la 10 ani a fost îndemnată să cânte, dupa ce, o măicuţă de la mănăstirea Vavadenje, i-a descoperit calităţile vocale remarcabile. La 17 ani se înscrie la Colegiul de Muzică Mokranjac din Belgrad, iar mai apoi devine studentă a Academiei de Muzică din Novi Sad. În urma acestei perioade de perfecţionare, Divna devine dirijorul Corului Mokranjac şi conduce din 1989, pentru o perioadă de doi ani, „Prima Societate Corală” din Belgrad. Ȋn 1991 înfiinţează Ansamblul Melodi cu care începe să susţină concerte de muzică bisericească veche şi contemporană.


Corul îl are ca patron spiritual pe Sfântul Roman, care este cunoscut în istoria creştinismului sub numele de Melod, considerat unul dintre cei mai buni poeţi pentru bogăţia gândirii sale, profunzimea sentimentelor şi inspiraţia poetică. Originea cuvântului Melod este greacă şi semnifică „dirijor de cor”.  Începând cu anul 2001, corul Melodi, împreună cu Divna ca solist şi dirijor prezintă patrimoniul muzical ortodox în întreaga lume (Franţa, Elveţia, Italia, Spania, Portugalia, Germania, Belgia, Olanda, Austria, Rusia, Africa), atât la festivaluri de renume, precum şi în concerte independente. În ultimii 18 ani, Divna şi corul Melodi au susţinut peste 500 de concerte.


Dan Puric, un actor desăvârşit


Dan Puric, născut în 1959 în Buzău, este unul dintre cei mai cunoscuţi actori români atât în ţară, cât şi în străinătate. Studiile le-a finalizat în Bucureşti, a  absolvit Liceul de Artă „Nicolae Tonitza”, iar mai apoi Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” sub îndrumarea lui Dem Rădulescu. S-a remarcat ca actor ȋn Bucureşti, unde până în prezent, joacă în reprezentaţiile Teatrului Naţional „I.L.Caragiale”. Totodată, în calitate de regizor a realizat spectacole precum „Toujours l’amour”, „Made în România” sau „Don Quijote”, cu care a urcat pe marile scene ale lumii teatrului mondial, ajungând în Viena, Budapesta, Montreal, New York sau Paris.


Pe lângă teatru, Dan Puric a realizat şi jucat în spectacole de pantomimă, transmise de BBC Belfast Royal College şi din anul 2009 a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi conferenţiari români, susţinând conferinţe în toate colţurile ţări pe teme ce ţin de valorile moralei creştin-ortodoxe, mare parte dintre acestea fiind în colaborare cu Biserica Ortodoxă Română.


 REGULAMENT PROGRAM SI REGULI DE ACCES EVENIMENT


1. Biletul este valabil imprimat alb-negru sau color, cu exceptia cazurilor in care alta varianta este specificata de catre organizatori.


2. Un bilet permite accesul unei singure persoane la eveniment.


3. Nu instrainati biletele in forma lor electronica sau fizica si nu trimiteti catre alte persoane mesajele de e-mail prin intermediul carora v-au fost trimise biletele pe care le-ati cumparat.


4. Doar biletele vandute prin firme acreditate de către organizator sunt valabile.


5. In cazul in care se constata ca mai multe persoane prezinta același bilet, cu acelasi cod de bare, doar prima persoana care ajunge intai la sala de spectacol are acces la eveniment, organizatorii și firmele de ticketing implicate in eveniment rezervandu-si dreptul de a retine celelalte bilete care prezinta un cod de bare deja scanat si datele celor care le prezinta, pentru a le transmite autoritatilor competente.


6. Organizatorul nu va oferi daune celor care prezinta bilete care nu sunt valide sau bilete ale caror coduri de bare au fost scanate in prealabil si care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.


7. Organizatorul are dreptul sa-l anuleze sau sa modifice data evenimentului cu nu mai puțin de 4 ore de începerea evenimentului.


8. In eventualitatea puțin probabilă in care un eveniment a fost amanat/reprogramat din cauze ce nu tin strict de orgazinator, cumparatorul are dreptul sa participe la reprogramarea concertului/evenimentului in baza biletului deja achizitionat și emis in prealabil, dar fara sa beneficieze de returnarea


contravalorii acestuia.


9. In cazul de Anulare a unui concert/eveniment din cauze ce tin strict de orgazinator, cumparatorul are dreptul sa ceara inapoi contravaloarea biletului. Returnarea contravalorii cade in sarcina organizatorului si se va face direct sau prin intermediul firmelor de ticketing.


10. Organizatorul are obligatia de a comunica detaliile despre anularea/amanarea evenimentului si a modalitatilor de recuperare a contravalorii biletului dupa minimum 15 zile de la producerea 


nefericitului eveniment.


11. Este interzis accesul cu:


– sticle;


– mancare sau bauturi de orice fel;


– artificii, arme, obiecte periculoase;


– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);


– aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detasabil);


– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale;


12. Organizatorii nu vor stoca si nu vor pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!


13. Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului