domnisoarele-din-avignon - Bilete

Domnisoarele din Avignon 16+

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

”În stagiunea actuală Teatrul InDArt va fi găzduit de alte teatre. Vă rugăm să verificați unde se joacă spectacolul la care doriți să mergeți.”


Orice iubitor al artelor frumoase știe cât de importantă pentru pictura modernă este pânza lui Picasso, „Domnișoarele din Avignon”, realizată in 1907, când tânărul pictor își găsește inspirația în bordelul de pe strada Avignon și se îndrăgostește de una dintre fete. Viața într-un bordel poate fi palpitantă, plină de emoție, dar de cele mai multe ori ascunde câte o dramă.

Spectacolul ne dezvăluie două universuri paralele care se intersectează secvențial pentru spectator: lumea lui Pablo și lumea prostituatelor. Lumea lui Pablo e plină de artă și dorința de prea-mărire, pe când lumea din bordel e una închisă, cu mister, dar monotonă. Momentele în care Pablo se află în bordel sunt explozive, pasionale, de la umor copilaresc la ignoranță, părăsire, alungare.

Momentele de culoare, de muzica, de dans, de emotii puternice sunt elementele unui spectacol-concept menite sa surprinda toate simturile publicului.

„Domnisoarele din Avignon” este o adaptare dupa Jaime Salom Vidal, text care a primit Premiul Criticilor din New York si Madrid in anul 1999.


Nerecomandat copiilor sub 16 ani!

Durata: 90 minute