Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Sambata, 17.05, ora 21

Sala Mare a TNTm

 

Teatrul Luni de la GreenHours și Compagnie 28 prezinta

 

DONTCRYBABY de Catinca Draganescu

 

durata spectacolului 1h20

 

CONRAD MERICOFFER

STEFAN HULUBA

NICOLETA LEFTER

CAMELIA PINTILIE

CRISTINA DRAGHICI

SILVIAN VALCU

SEBASTIAN CLAUDIU (sound design)

 

Scenografia VELICA PANDURU

Sound design SEBASTIAN CLAUDIU

 

O fata se indeparteaza de la drumul ei. O mama tot timpul departe.O bunica decisa sa faca ultimul pas.Un lup in cautarea victimei.Un vanator care-si cauta directia....Totul ca-ntr-un ring de box. Este vina individului pentru faptele sale? Sau a societatii care l-a ghidat?

Eugen Jebeleanu


                                                                          FEST-FDR2014
Festivalul European al Spectacolului Timisoara – Festival al Dramaturgiei Romanești
, organizat de catre Teatrul Național, cu sprijinul Ministerului Culturii, este un eveniment de anvergura, cu rezonanța marcanta atat in țara, cat și in plan internațional. De altfel, vizibilitatea europeana a evenimentului este facilitata și de cooptarea FEST-FDR in European Festivals Association.
 
In primavara anului 2014 va avea loc o ediție bienala ce va pastra structura existenta deja, o structura cu dubla deschidere: naționala și internaționala.
 
Astfel, in cele 9 zile de festival va fi prezentata selecția spectacolelor pe texte romanești (fie clasice, fie contemporane) care au avut premiera in perioada martie 2012 – ianuarie 2014, intr-un context european, alaturi de spectacole de referința internaționala, deja galonate la festivaluri de gen din Europa sau din lume.
 
De asemenea, urmarim ca și in continuare sa coboram teatrul in cetate astfel ca, prin spectacole și evenimente de strada, sa-l facem parte din viața obișnuita a trecatorului intamplator.
 
Avand convingerea ca teatrul este o arta vie, cu permanenta nevoie de dialog intre forme, mentalitați, școli, abordari, vom include in programul festivalului, ca in fiecare an, și alte evenimente conexe: spectacole lectura, workshop-uri, conferințe, intalniri cu artiști și teoreticieni care au ceva de spus in teatrul contemporan
 
Caci, ne dorim ca, dincolo de o concentrare estetic și ideatic valorica, data de spectacolele selecționate, sa deschidem prin Festivalul European al Spectacolului Timisoara – Festival al Dramaturgiei Romanești poarta catre ințelegerea acestei arte, atat de speciale, din interiorul ei.
 
Va așteptam, așadar, la FEST-FDR2014 by TNTm!
Cu prietenie,
 
Echipa Teatrului National

Sponsori / Parteneri