Dragobete for You - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Ajuns la cea de-a III a ediţie, concertul organizat special pentru Dragobete de către Asociația InterAct, promovează, ca în fiecare an, cultura, tradiţia şi valoarea românească, oferind în acelaşi timp posibilitatea publicului de a se distra şi relaxa într-o atmosferă autentic românească.

După Crossroads în 2011 şi Clubul Țăranului Român  în 2012, anul acesta vă aşteptăm pe 21 februarie în Silver Church de Dragobete.

Evenimentul are ca scop reintroducerea în conştiinţa naţională a unei sărbători româneşti autentice.

 Dragobetele se diferențiaza de blajinitatea Sfântului Valentin din tradiţia catolică, fiind un bărbat chipeş, un neastâmpărat şi un năvalnic. Preluat de la vechii daci, unde Dragobetele era un pețitor și un naș al animalelor, românii au transfigurat Dragobetele în protectorul iubirii celor care se întâlnesc în ziua de Dragobete, iubire care ţine tot anul.

Ca în fiecare an, sărbătorim Dragobetele alături de 3 formaţii de muzică folk şi rock, româneşti.

Travka

 

Trupa Travka s-a înfiinţat în 2002 în Focşani şi a lansat două albume – „Corabia Nebunilor” (2005) şi „Vreau să simt Praga” (2007).

„Vreau să simt Praga” este primul album lansat sub licenţa Creative Commons în România. În cei 10 ani de existenţă trupa Travka a avut peste 300 de concerte, nu numai în ţară, dar şi peste hotare.

Prima piesa inregistrata, „Noapte”, difuzată in premiera la RadioDada rămâne pe locul 1 în topul radioului timp de un an.

Urmează LiveTourTravka în Europa care se bucură de un real succes, iar la revenirea în țară, trupa participă la cel mai important festival rock Top T Buzău, unde este remarcată și încurajată de specialiști.

Țapinarii

 Trupa Țapinarii s-a format în anul 2001

 

Albume:

2001 – Sunt Fericit
2002 – Idei Preconcepute
2003 – Utopia
2004 – Ultimul Super Erou – cu Florin Piersic jr.
2005-  Un rege fără regat – povestea lui Tănase
2006 – Viața de cuplu e ca mersul pe tricicletă – povestea lui Covei
2008 – 7 păcate răscumparate
2010-2010 ani de folk alternativ-best of –ediție specială cu JURNALUL NAȚIONAL.

 

Fără Zahăr

 

Fără Zahăr este o trupă de muzică și umor, abordând mai multe genuri muzicale (hip hop, folk, rock, latino) pe versuri comice, de satiră socială, cu teme inspirate din viața satului. Stilul formației se construiește parodiind mediul rural în contextul tendințelor vremii, trasate de posturile de televiziune: mondenități, telenovele, știri cu crime și violuri, manelism etc. Soliștii trupei provin din regiunea Moldova a României și cântă predominant în graiul moldovenesc.