dupa-d-ale-bulandra - Bilete

DUPĂ D’ALE  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Pornind de la textul lui Caragiale, ”D’ale carnavalului”, care vorbește despre ipocrizia societății românești – mic-burgheze, în epocă – Cornel Scripcaru actualizează, în această montare totul: limbaj, evenimente, acțiune, punând însă accentul pe perenitatea măștilor sociale, ce evidențiază aceeași ipocrizie și aceleași tare ale societății românești moderne. Lipsa adevăratelor valori într-o societate va genera mereu personaje precum Iordache, Nae Girimea, Iancu Pampon, Mița, Crăcănel sau Didina. Vă invităm să savurați un spectacol incitant, în care fiecare detaliu contează, iar muzica este ea însăși un personaj. Un spectacol serios, presărat cu umor, ”După D’ale”, cum inspirat l-a numit regizorul.

Regia: Cornel Scripcaru

Scenografia: Nina Brumușilă

Ilustrația muzicală: Cornel Scripcaru

Conceptul grafic: Florentin Ilie

Regia tehnică: Alina Manu, Mihaela Oance


STIMAȚI SPECTATORIConform H.G. nr. 932/2021 modificată și completată prin HG nr. 990 din 17 septembrie 2021, participarea/accesul publicului la sălile de spectacole si concerte este permisă până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, cu purtarea măştii de protecţie și obligativitatea prezentării Certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19, pentru următoarele categorii de spectatori:


Ø persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;


Ø persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore; sau


Ø persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;


Ø persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Intrarea spectatorilor în sala de spectacol se va putea face numai după verificarea prin scanare a codului QR* de pe certificatul prezentat electronic sau pe hârtie, prin intermediul aplicației mobile Check DCC, conform O.U.G. nr. 68/2021.
În măsura în care ați achiziționat deja un bilet la spectacolele teatrului nostru și nu vă aflați în vreuna dintre cele trei situații menționate mai sus, aveți posibilitatea de a solicita restituirea prețului biletului achiziționat.
Ne cerem scuze pentru neplăcerile create!