Sander van Doorn - ELEVE11 Album World Tour  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Sander van Doorn - ELEVE11 Album World Tour


Pe data de 4 Noiembrie 2011, la Arenele Romane din Bucuresti, Xteria organizeaza un nou eveniment de legenda  cu unul dintre cei mai in voga DJ ai momentului, Sander van Doorn (www.sandervandoorn.com).


Sander van Doorn este unul dintre DJ-ii rezidenti brandului SENSATION White, a castigat multe premii internationale incluzand si “Best Breakthrough DJ @ Miami Winter Music Conference”, este dj-ul care ocupa momentan pozitia cu numarul 12 in topul  DJ Mag Top100, clasament realizat de renumita revista DJ Magazine [ www.djmag.com ] pentru anul 2010. Sander van Doorn este considerat de multi oameni ca fiind un geniu in materie de tehnica si muzica, productiile si prestatiile sale live vorbesc de la sine, ringurile de dans incinse la maxim si un track-list mereu potrivit pentru a crea o atmosfera incendiara memorabila, toate acestea ducand la o reusita artistica de exceptie si un public extaziat, indiferent de continentul, tara sau locatia unde acesta sustine show-uri.


 


Noul album semnat  Sander van Doorn [ ELEVE11 ]


Ceea ce putem spune despre evolutia din intreaga lume a muzicii electronice este ca anul acesta, genurile electronice realizeaza o fuziune mult mai buna decat pana acum. Pe acest nou album, ELEVE11, Sander inca odata face ce stie cel mai bine, mixand stiluri noi si realizand colaborari deosebite cu o varietate de artisti precum: “Love Is Darkness” cu Carol Lee , “Who's Wearing the Cap” piesa realizata impreuna cu Laidback Luke, piesa “Eagles” o creatie cu care a lucrat alaturi de Adrian Lux si o colaborare cu renumita interpreta Nadia Ali pentru piesa “Rolling The Dice”. Continutul albumului este un real succes, piese care se regasesc in album fiind deja in topurile clasamentelor realizate in materie de muzica electronica; piesa “Koko” reprezinta un exemplu foarte bun,  odata cu aparitia ei pe site-urile de specialitate, s-a vandut extraordinar de bine si a produs un feedback pozitiv, ocupand primul loc in majoritatea topurilor de muzica electronica in toata lumea, inclusiv Romania. Albumul ELEVE11 contine 11 piese,  este produs in 2011 si arata exact stilul la care a ajuns artistul olandez, un fenomen in materie de creatii muzicale si prestatii live de exceptie.


La Bucuresti, alaturi de Sander van Doorn vor mai mixa: olandezul RADION6 si romanii Snatt & Vix si Jetro.


Xteria Management (www.xteria.ro) este o companie de evenimente din Bucuresti operand pe piata din Romania in parteneriat cu compania olandeza Laishoo Group concentrata in principal pe evenimente cu muzica electronica de mare amploare. Chiar daca brandul Xteria exista din primavara anului 2010, seriozitatea, buna organizare, transparenta cu care  sunt tratati colaboratorii si participantii la evenimente sunt doar cateva dintre feedback-urile primite de catre organizator.


Pentru mai multe detalii, termeni si conditii pentru a participa la acest eveniment vizitati www.xteria.ro Link-ul catre acest eveniment pe facebook este http://www.facebook.com/event.php?eid=247241851961568#!/event.php?eid=247241851961568