East European Comic Con 2014  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

HBO aduce Tronul de Fier la East European ComicCon


  


HBO România le va oferi șansa tuturor fanilor serialului Urzeala tronurilor să stăpânească cele 7 Regate în cadrul East European Comic Con.


În perioada 9-11 mai, Tronul de Fier se va afla la Romexpo şi va putea fi vizitat de către toţi fanii Urzeala tronurilor.


 


Simbol al puterii râvnit de toate casele, motiv al vrajbei și al luptei pentru supremație, Tronul de Fier va fi expus fanilor în premieră la East European Comic Con. Toți doritorii se vor putea fotografia în postura de conducători ai celor 7 Regate, doar în baza biletului de acces la eveniment.


 


Urzeala tronurilor este cel mai de succes serial al ultimilor ani, produs și difuzat de HBO și este adaptat după seria de cărți „Cântec de Gheață și Foc” a autorului George R.R. Martin. Doi dintre actorii prezenți la editia de anul acesta a East European Comic Con, Jason Momoa (Khal Drogo) și Natalia Tena (Osha), au jucat in celebrul serial.


East European Comic Con este cea mai mare convenție a pasionaților de jocuri, filme, seriale, benzi desenate, manga din Europa de Est, având ca sursă de inspirație mult apreciatul Comic Con de la San Diego. În 2014, între 9-11 mai la Romexpo și Pullman Hotel, fanii se vor putea întâlni cu actorii de la Hollywood, Jason Momoa (Urzeala Tronurilor, Conan, Stargate Atlantis), Natalia Tena (Harry Potter, Urzeala Tronurilor), dar și cu reprezentanți de seamă ai cosplay-ului precum celebra Yaya Han sau ai benzilor desenate precum Ian Churchill.