EDITIE SPECIALA  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

HORAȚIU MĂLĂELE, pe aceeași scenă cu fiul său, într-un nou spectacol:


” EDIȚIE SPECIALĂ”, pe 23 august, la Cinema PRO


 


Horațiu Mălăele, maestrul ironiei și al hazului ascuțit,  va fi secondat de fiul său, Bogdan Mălăele și de muzicianul Radu Captari, într-un nou spectacol fascinant: ”Ediție Specială”, care va avea loc, fix în 23 august, la Cinema PRO, începând cu orele 19:30.


Spectacolul are o dinamica deosebita, Malaele tatal si fiul avand momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator sa treaca de la lacrima emotiei la rasul in hohote.


Noul concept are la baza texte puternice, pline de emotie, pigmentate cu momente "Best of  Horatiu", culese din cele mai bune reprezentatii ale actorului. Muzica special aleasa de Radu Captari si melodiile noi compuse pe texte ale lui Horatiu Malaele, vor intregi acest univers in care veti trai pentru o ora si jumatate.


Recitalul va fi urmat de proiectia filmului „Funeralii Fericite“, o comedie in care Horatiu Malaele poate fi regasit atat in ipostaza de actor, cat si in cea de regizor. Filmul ilustreaza o lume populata de personaje ciudate in care comedia neagra imbina satira sociala cu drama psihologica, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma. Spectatorii care vor lua parte la spectacolul Horatiu Malaele – Editie Speciala de pe 23 august, vor beneficia in mod gratuit de vizionarea peliculei.