Electric Brother ROCKS  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Noul proiect Electric Brother, ROCKS, se lansează pe 17 noiembrie


 


 


Electric Brother lansează noul album ROCKS printr-o audiție memorabilă realizată în sistemul Dolby ATMOS, cea mai performantă tehnologie de sunet tridimensional.


Evenimentul va avea loc pe 17 noiembrie, la orele 19.00, în Sala Grand Ultra din Grand Cinema & More (Băneasa Shopping Center) și este singura reprezentație pentru publicul larg.


Audiția este un act care s-a pierdut, muzica e astăzi doar un fundal pentru alte activități. Îmi doresc ca această lansare să reînvie dorința ascultătorilor de a pune, din nou, muzica în centrul atenției”, explică Electric Brother. În premieră, audiția albumului ROCKS va fi realizată în sistemul Dolby ATMOS, un format inovativ care permite imersiunea totală în sunet, într-o sală care oferă toate premisele necesare, singura din Romania dotată cu acest sistem. „M-am hotărât să lansez noul album în acest mod inedit folosind 'immersive sound' pentru că el reprezintă viitorul. Diferența între un concert și o astfel de audiție constă în faptul că materialul este redat în forma lui originală, așa cum a fost creat și imprimat”. A fost nevoie astfel ca materialul utilizat pentru audiție să fie mixat și masterizat diferit față de varianta în stereo pusă la dispoziția publicului larg.


Noul proiect Electric Brother, ROCKS, conține 11 piese, majoritatea în prima audiție. Albumul aduce elemente noi și la nivelul compozițiilor, fiind pentru prima oară când artistul compune în stilul rock. Vocile care pot fi auzite pe album aparțin lui Electric Brother, Norzeatic, Maria Popistașu, Oigăn (Kumm) și Chelsey Flaherty. ROCKS este disponibil, în stereo, pe iTunes.com începând cu 15 noiembrie.


Biletele sunt puse în vânzare pe eventim.ro și costă 10 RON la achiziționarea online sau 15 RON la intrarea în sală.


Pentru informații suplimentare, vă rugăm să accesați facebook.com/electricbrother.