Emir Kusturica&The No Smoking Orchestra  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Emir Kusturica a impus vestului modelul cultural balcanic prin muzica si filmele sale, si este "responsabil" de sute de concerte ce se tin cu casa inchisa. "The No Smoking Orchestra" s-a format in Sarajevo pe vremea Jugoslaviei si s-a dezintegrat la inceputul anilor '90 din cauza razboiului, reformandu-se in 1995. Nu ne asteptam ca nebunii din balcani sa aduca smochinguri sau pisici, ci doar veselie si energie. :)
Vineri, 23 octombrie, te invitam la un concert-eveniment Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, cu un setlist ce va include atat piese de pe linia melodica a filmului “Pisica albă, Pisica neagră” (Life is a miracle, Bubamara, Upside down, Meine Stadt, Pitbull Terrier, Was Romeo Really a Jerk?, Devil in the business class, Evergreen, Wanted Man), dar şi melodia preferată a orchestrei, “F**k you MTV“, un show ce va include multe momente, coregrafii si chef de viata.
In deschidere vor canta Niste Baieti si Vlase de la Zob.
Asigura-te ca ti-ai luat biletele din timp la cel mai tare concert al toamnei!

Pretul biletelor este:
75 LEI - Cat. C - etaj (lateral)
110 LEI - Cat. B - parter si etaj (balustrada)
200 LEI - Cat. A - in fata scenei


Petrecem de la 20:00 cu veselie si prindem energie la spectacol de la 22:30.

Rezervarile se preiau doar dupa achizitionarea biletelor. Rezervarile se fac la vreau@berariah.ro – cu pâna la 24 de ore înainte de eveniment si la 0725 345 345 – pâna în seara evenimentului.