Epoque Spa Tratament Duo Romeo & Juliet  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Masaj de cuplu - terapii speciale in centrul de lux Epoque Spa Tratament Duo Romeo & Juliet


Îți dorești să îi oferi mai mult de un simplu cadou? Acum timpul, relaxarea și bucuria se pot dărui sub forma unui masaj de cuplu!Alege să îi oferi o experiență cadou -  terapie prin masaj de cuplu - și se va bucura nu doar de un cadou, ci și de timp petrecut împreună cu tine și cel mai important de relaxare și fericire!


Pachetele pentru cuplu Duo Romeo&Juliet, Duo Couple’s Pampering și Duo Masaj cu pietre vulcanice, sunt create special pentru a oferi ocazia perfectă de a vă reconecta prin relaxare, și de a trăi momente speciale împreună. Momente pe care le veți rememora cu zâmbetul pe buze! Iar dacă programul încărcat nu vă lasă să petreceți timp împreună, acest cadou – experiență vă oferă exact ce vă lipsește: timp petrecut împreună!Masajele sunt practicate de specialiști în domeniu, aceștia adaptând manevrele manuale, în funcție de corpul clientului și tensiunile resimțite de acesta. Personalizând terapia pentru fiecare client în parte.


Terapeuții vă vor stimula toate simțurile și vă vor relaxa complet prin masaje spa aromoterapeutice, realizate cu produse cosmetice bio. Totul are loc într-un cadru rafinat, care îndeamnă la relaxare si care vă va ajuta să vă relaxați activând metabolismul celular și determinând întinerirea organismului.Iar dacă vă doriți să creați o zi cu totul specială vă puteți bucura de o cină gourmet oferită de de reastaurantul L’atelier din incinta Hotelului Epoque.


Detaliile experientei  • Tratament de cuplu

  • Durată masaj de cuplu: 60 min

  • Locație: București, Epoque Spa

  • Experiență pentru două persoane

  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 2 persoane

  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans)