Eric Sardinas and Big Motor - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Twin Arts prezinta : Eric Sardinas and Big Motor!

Chitaristul american de blues-rock Eric Sardinas revine in Romania in luna octombrie.

Muzicianul se va afla in turneul european de promovare al celui mai nou album, ''Sticks &Stones'', material ce oscileaza intre  country blues, stone boogie, romantic pop si rock'n'roll. Romania a fost inclusa pe lista tarilor in care Eric Sardinas and Big Motor vor concerta, alaturi de state ca Polonia, Franta sau Germania.

Astfel, pe 11 octombrie 2012, ora 21:00, trupa va sustine un exploziv show in The Silver Church.

Eric Sardinas este un chitarist de blues rock nascut  in 1970 in Florida. A inceput sa cante la chitara inca de la varsta de 6 ani, fiind influentat de Charlie Patton, Bukka  White, Big Bill Broonzy, Elmore James, Muddy Waters si Whichito Mendoza.  In 2005 a deschis concertele din turneul mondial al  lui Steve Vai, The Real Illusions Tour. Discografia  artistului numara albumele: Treat Me Right (1999), Angel Face (2000 EP), Devil's Train (2001), Black Pearls (2003), Eric Sardinas and Big Motor (2008), Sticks & Stones (2011).

Un concert  Eric Sardinas and Big Motor este energie in stare pura. Carisma si virtuozitate, respect pentru traditie dar si indrazneala, spectacol si pasiune sunt cuvinte care descriu senzatia pe care  o lasa prestatia acestui mare chitarist si a colegilor sai, basistul Levell Price si bateristul  Chris Frazier.

Primele 100 de bilete cumparate participa la o  extragere pentru 10 pass-uri meet & greet cu  Eric Sardinas si restul grupului.  Trimiteti codul de bare de pe bilet insotit de numele  dvs. pe adresa office@twinarts.ro ( subiect:meet & greet  Eric Sardinas).

Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Twin Arts.