Eros Ramazzotti  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Eros Ramazotti în premieră la Cluj Napoca


 


București, 20 iulie 2015 – Erros Ramazotti cântă în premieră la Cluj Napoca pe 24 septembrie, la Sala Polivalentă, în cadrul turneului de promovare “Perfetto 2015”. Un spectacol organizat de Events în colaborare cu Nu Coast. 


 


Cuvântul "superstar" este insuficient pentru a descrie dimensiunile succesului mondial al lui Eros Ramazotti. O forță inconstabilă a naturii, după mai mult de 30 de ani de la debut și o amețitoare cifră-record de 50 de  de albume vândute, Ramazotti este gata să adauge un nou capitol unei povești incredibile. Povestea unui tânăr născut și crescut în suburbia Cinecitta din Roma care a îndrăznit să viseze că ar putea da lovitura în muzică.


 


A început să învețe chitara la vârsta de șapte ani și a încercat să-și croaiscă un drum spre platourile de filmare inițial ca figurant. Familia l-a încurajat, și tânărul Eros și-a scris primele cântece în colaborare cu tatăl Rodolfo, muncitor în construcții pe timp de zi, muzician noaptea. În 1981 ia parte la concursul muzical „Nuove di Castrocaro” și ajunge în finală cu compoziția proprie Rock ‘80, prinzând astfel și primul său contract cu o casă de discuri. În 1982 lansează primul single, „Ad un Amico” și lucrează cu compozitorul și muzicianul Renato Brioschi, mentorul său în drumul spre victoria din 1984 la Sanremo, unde câștigă la categoria debutanți. Lansează primul său album, „Cuori Agitati”, atât în italiană, cât și spaniolă. Single-ul “Una Storia Importante” vinde milioane în Franța, și devine un hit în restul Europei, iar Eros ajunge un nume internațional. În vara anului 1995 ia parte la Festivalul European de Vară de Muzică, împreună cu Rod Stewart, Elton John și Joe Cocker. Apoi, în 1996 lansează primul său album complet auto-produs, Dove c'e Musica, un succes incredibil - șapte milioane de discuri vândute la nivel mondial. În 2007, albumul "E2" ajunge best-seller în Italia și la nivel mondial. În 2011, Eros e numit „Cel mai bun Artist Internațional” la festivalul anual „Die Goldene Kamera film & TV”. 2012 aduce un nou album "Noi" și un nou contract de inregistrare cu Universal.


 


În funcție de distanța față de scenă și de tipul locului (în picioare sau pe scaun), biletele costă 146 lei – General Acces (în picioare), 275 lei - Golden Circle (în picioare), 99 lei - Regular seating 3  (locuri), 149 lei -  Regular Seating 2 (locuri), 176 lei - Regular Seating 1 (locuri), 330 lei - Premium Seating (locuri), 352 lei - VIP Bronze (locuri), 385 lei - VIP Silver (locuri), 418.00 lei - VIP Gold (Locuri), 495 lei - VIP Diamond (locuri).


 


Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.