Erotic Short – ShortsUP  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 


”Erotic Shorts”, o colecție curajoasă de scurtmetraje la ediția de primăvară ShortsUP


Chimia iubirii văzută în filme scurte, pe 20 și 21 martie, la Cinema PRO


 


Apropierea dintre corpuri pune universul în mișcare și definește esența vieții. Ediția de primăvară ShortsUP sărbătorește atracția universală printr-o colecție curajoasă de filme scurte ce caută răspuns la o întrebare vie: ce ne aduce împreună?


Vineri, 20 martie și sâmbătă, 21 martie, de la 22.30, Cinema PRO găzduiește două seri consecutive de scurtmetraje despre iubire și frumusețea corpului uman. Publicul bucureștean va face cunoștință cu o lume cinematografică îndrăzneață, în care esteticul joacă rolul cheie. Pe ecran, pulsațiile vitale se transformă în forme și culori provocatoare, o mașinărie care pune la încercare mintea, ochiul și emoțiile.


Selecția de filme ShortsUP va fi diferită în fiecare seară,  formată din ficțiuni, animații și documentare ce explorează resorturile atracției în culturi diferite. Evenimentul va fi deschis de scurtmetrajul Futon (r. Yoriko Mizushiri, 2014), producție japoneză care aduce senzualitatea la rang de artă. Din aceeași colecție face parte și Omul perfect (r. Jorgen Leth, 1967), scurtmetraj danez despre idealul corpului uman construit de-a lungul istoriei.


Prețul biletelor include accesul la scurtmetrajele ShortsUP și la zona extra-filme care continuă călătoria cinematografică cu o expoziție pe tema principiilor organice ale iubirii.


*Evenimentul este adresat publicului peste 18 ani, deschis la provocări vizuale. Patru ore de filme scurte premiate propun o definiție sinceră și esențială a iubirii. Următorul eveniment ShortsUP, Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, va avea loc în primul weekend al lunii iulie.


 


xxx


 ShortsUP face selecții tematice cu cele mai premiate filme scurte din toata lumea:  ficțiuni, animații, documentare sau filme scurte experimentale. Scurtmetrajele ajung în atenția publicului  în fiecare sezon, prin evenimente și zilnic, prin platforma de recomandări online www.shortsup.ro. În ultimii 5 ani, evenimentele ShortsUP au fost experiențe interactive și mixuri neconvenționale între film și arte conexe cinematografiei. Cel mai așteptat eveniment ShortsUP, Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, va avea loc pe 4 iulie 2015.