Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

EXIT 2011 va aduna si anul acesta numeroase trupe din intreaga lume la cel mai mare festival din sud-estul Europei. Arcade Fire, Pulp, Jamiroquai, Grinderman, Portishead, Joris Voorn, Joachim Garraud, Fedde Le Grand, Tiga, James Zabiela, Hadouken!, Gramophonedzie, Underworld, Carl Craig, James Zabiela, iata doar cateva dintre aceste nume.

EXIT este cel mai mare festival de muzica din Sud-Estul Europei si a avut loc, incepand cu anul 2001, in minunata fortareata Petrovaradin din orasul Novi Sad.

Pe langa programul muzical de calitate pe care il ofera, festivalul este un loc de distractie nebuneasca...

An de an numarul participantilor devine tot mai mare; tinerii vin din diferite colturi ale tarii si ale Europei. Pe langa programul muzical de calitate pe care il ofera, festivalul este un loc de distractie nebuneasca, putandu-te bucura de atmosfera racoroasa a fortaretei si de energia pozitiva a orasului.

De la inceputurile modeste ale unui proiect initiat de studenti, indreptat impotriva regimului Milosivici, festivalul EXIT a ajuns sa se bucure de recunoasterea internationala si sa defineasca noua generatie de tineri din Serbia. Este mai mult decat un festival, este o oportunitate pentru tineri de a-si sprijinii propriile convingeri intr-un mod creativ si pozitiv, iar mai presus de toate, de a petrece mult si bine alaturi de mii de tineri lipsiti de prejudecati / deschisi la nou.

EXIT are loc in istorica fortareata Petrovaradin, construita la inaltime pe tarmul Dunarii si oferind privelisti coplesitoare ale orasului Novi Sad. Antica fortareata a fost ocupat la inceput de romani si reconstruita de Imperiul Austro-Ungar pentru a se apara de turci in secolul 17.

Publicul prezent la EXIT s-a bucurat pana acum de reprezentatia unor artisti recunoscuti international precum Faith No More, LCD Soundsystem, The Chemical Brothers, Placebo, Manu Chao, N*E*R*D, Paul Weller, Primal Scream, Sex Pistols, Sven Vath, Deep Dish, Francois K, Tiga, Axwell, Laurent Garnier, Beastie Boys, The Prodigy, Basement Jaxx, David Morales, Darren Emerson, Erick Morillo, Snoop Dog, Marshal Jefferson, CSS, Stereo MC’s, Moloko, Robert Plant, Massive Attack, Iggy and the Stooges, Groove Armada, Lauryn Hill, Cypress Hill, Brand New Heavies, Neneh Cherry, Timo Maas, Roger Sanchez, White Stripes, Garbage, Ian Brown, Underworld, Slayer, Apocalyptica, Fatboy Slim, Carl Cox, Pet Shop Boys, Scissor Sisters, Franz Ferdinand, The Cardigans, The Cult, Billy Idol, David Guetta, Wu-Tang Clan...

 

Sponsori / Parteneri