Experienta de scuba diving pentru 2  - Bilete

scuba2 - Bilete ©

Date disponibile

Detalii eveniment

Experienta de scuba diving pentru 2 si cazare cu MD 


Lumea subacvatica este un mister pentru majoritatea dintre noi, dar aceasta experienta de scuba diving iti ofera ocazia sa ii dezvalui frumusetea. Aventureaza-te impreuna cu un prieten sau cu persoana iubita in lumea subacvatica de la Marea Neagra. Pentru cei tentati sa aiba prima experienta de scufundari, aceasta este ocazia perfecta pentru o introducere in minunata lume subacvatica. Sub supravegherea atenta a unui instructor profesionist veti avea un curs introductiv de scuba in piscina si apoi o experienta subacvatica in Marea Neagra.


Partenerul nostru, care ne ajuta sa iti oferim aceasta experienta de scufundari, este Nemo Diving Center, care are un personal calificat, gata oricand sa ofere clientilor sansa de a descoperi adancurile Marii Negre. De asemenea, rabdarea instructorilor este desavarsita, acest lucru fiind testat si de Lorena Lupu in experienta pe care a avut-o cu ajutorul nostru. Poti vedea mai multe detalii aici.Tot in centru se organizeaza cursuri pentru pregatirea scafandrilor comerciali si de agrement, care au loc atat la baza din Eforie Nord cat si in alte locatii din zona Marii Negre sau destinatii internationale.


Pentru a gasi cursul de scafandru profesionist da click aici. Chiar langa centrul de scufundari este amenajata o plaja privata, cu acces gratuit pentru clienti, unde te poti relaxa si rememora clipele placute si imaginile senzationale pe care le-ai experimentat in cursul scufundarii.Scufundarile reprezinta mai mult decat un hobby, sunt un mijloc de a descoperii lumea subacvatica si de a avea parte de experiente unice de a afla lucruri noi si de ati face noi prieteni, astfel ca experienta de scuba diving pentru 2 este o optiune perfecta pentru petrecerea catorva ore in afara plajei si a distractiilor obisnuite de la Marea Neagra. Daca toate acestea te-au convins, te asteptam alaturi de noi In Cautarea Capitanului Nemo.


Nemo Diving se gaseste intr-un spatiu privat din Eforie Nord, in apropierea hotelului Belona (vezi Localizare).Cazarea este oferita chiar la pensiunea unde stau si se antreneaza scafandrii. In unele week-end-uri il puteti prinde pe Chef Scarlatescu gatind la restaurantul pensiunii.


Detaliile experienței: • 2 nopti de cazare cu mic dejun

 • Instructaj complet cu un instructor profesionist in privinta sigurantei, modului de respirare si comunicare subacvatica - experienta privata doar pentru voi

 • Sesiune de practica in piscina - experienta privata doar pentru voi

 • O ora de scufundari in Marea Neagra impreuna cu un instructor cu experienta - experienta privata doar pentru voi

 • Filmare HD a experientei

 • 4 racoritoare pe parcursul experientei de scuba

 • Locatie: Eforie Nord

 • Experienta pentru două persoane

 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni pentru 2 persoane.

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

 • Efectuarea scufundarii depinde de conditiile atmosferice din ziua programarii, care pot duce la amanarea experientei.