Experienta de tras cu arcul si echitatie  - Bilete

echitatiecovasna - Bilete ©

Date disponibile

Detalii eveniment

Experienta de tras cu arcul si echitatie intr-o pensiune din Covasna


Agitatia orasului de multe ori ne oboseste si simtim nevoia sa evadam, sa lasam pentru cateva zile in urma grijile si stresul. Unii oameni prefera doar sa se plimbe si sa se odihneasca, altii prefera anumite activitati care sa ii mentina in forma si sa le permita sa experimenteze lucruri noi. Ne adresam oamenilor up for a challenge si le propunem un weekend interesant intr-opensiune din Covasna, unde vor avea parte de  activitati interesante.Hai sa iti aratam unde dorim sa te trimitem (vezi Locatie). Covasna este renumita pentru zona pitoreasca si incarcata cu energie pozitiva. De aceea daca nu ai avut ocazia pana acum sa o explorezi, te ajutam noi sa o faci.


Csipkes Zabala este o pensiune din Covasna unde toate dorintele iti sunt indeplinite si iti garantam ca vei avea parte de 2 zile lipsite de griji. Ai acces la toate facilitatile acesteia (volei, fotbal, pescuit, gratar, etc), dar sigur timpul nu o sa fie suficient pentru a le savura pe toate, pentru ca nu vei stii pe care sa o alegi intai.


Te lasam putin sa te acomodezi cu peisajul, insa aventura te asteapta nerabdatoare. Echitatia nu este un sport usor, de aceea ai nevoie de cateva lectii de „incalzire”. Iti punem la dispozitie o ora pentru initiere si deprindere, iar ulterior te mai asteptam pe la noi pentru aprofundare. Caii sunt extrem de blanzi si vei vedea ca foarte repede o sa deveniti prieteni buni, chiar vei dori sa ii revezi cat de curand posibil.Fie ca te consideri indemanatic si precis, fie ca nu, te punem in fata faptului implinit si te invatam sa tragi cu arcul.


O sa vezi ca nu este asa de greu, doar trebuie sa inveti anumite reguli de baza si in timp record vei avea reflexele unui arcas experimentat. Ai parte de tot echipamentul de protectie necesar deci sigur nu o sa te ranesti pe parcursul experientei tale. Cele doua zile vor curge extrem de repede, aventurile tale in Covasna vor lua sfarsit, insa vei avea mult de povestit prietenilor la intoarcerea acasa. Sigur vor vrea si ei sa faca imediat o rezervare intr-o pensiune din Covasna ?


Detaliile experientei  • 2 nopti de cazare cu toate mesele incluse

  • 1 ora de initiere in calarie

  • Initiere in manuirea si tragerea cu arcul

  • Acces la facilitatile complexului

  • Locatie: Covasna

  • Experienta pentru doua persoane

  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 2 persoane.

  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).