Experiente cadou - Petrecerea burlacilor  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Daca prietenul tau cel mai bun sau prietena super apropiata sunt pe punctul de a face marele pas, consideram ca trebuie sa le faci un cadou pe masura, sa te tina minte toata viata.


Pe lista de experiente cadou pe care trebuie sa le traiasca inainte de iesirea din celibatar este obligatoriu sa figureze petrecerea burlacitelor/burlacilor, unde distractie atinge cote maxime. Daca acest eveniment are loc pe un yacht, cu atat mai bine, sporesti entuziasmul si dai tonul senzatiilor de distractie.


Orice eveniment important trebuie sarbatorit cu stil, intr-un mod inedit, care sa ramana in mintea oricui mult timp. Petrecerea burlacitelor sau a burlacilor este o forma simbolica, insa extrem de amuzanta, care pregateste persoana pentru “chinurile casniciei”.


Sailon, partenerul nostru de incredere marin, ofera timp de o zi, sansa unei experiente deosebite ghidata de valurile involburate ale marii, care devin martori tacuti a ceea ce se intampla pe yacht-ul burlacilor. Atentie, totul ramane strict secret, doar intre voi si valuri?


Pe mare se porneste o petrecere pe cinste si suntem siguri ca participantii nu o vor uita prea curand, pentru ca rar vor mai avea ocazia sa se bucure de un yacht pus in miscare special pentru ei. Sampanie, gustari, valuri agitate, soare bland, toate sunt complice si contribuie direct la reusita acestui eveniment.


Cu muzica tare in boxe, yacht-ul se avanta in larg si duce participantii intr-o aventura unica, numai buna de marcat un nou inceput in viata. Dupa preferinte, puteti opta pentru skipper barbat sau femeie, insa indiferent de gen, ambii sunt extrem de iscusiti si atenti in profesia pe care o exercita.


Pentru combustibil nu trebuie sa iti faci griji, avem suficiente canistre care iti permit sa explorezi in lung si in lat tot ceea ce marea iti ofera.De ce sa sarbatoresti petrecerea burlacitelor sau a burlacilor intr-un club? Trebuie sa te obisnuiesti sa spargi tiparele si sa faci lucruri diferite, care te scot din anominat si iti aduc popularitate in randul prietenilor. Pentru experiente asemanatoare, click aici.


Detaliile experientei  • 1 zi la bordul unui yacht

  • Combustibil inclus pentru plimbare

  • Skipper barbat sau femeie

  • Locatie: litoralul romanesc

  • Experienta pentru 7 sau 9 persoane, in functie de modelul de yacht ales

  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 7/9 persoane, in functie de yachtul ales.

  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).