Experimenteaza Atelier cosmetice nat  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Experimenteaza ateliere creative pentru toate varstele Atelier de cosmetice naturale


Experimentează noile ateliere creative de realizat pâine, cosmetice naturale, de realizare săpunuri naturale, rucsacuri și borsete, pictură pe material textil și multe altele.


Avem un partener de încredere, Casa cu Rost, care ne este alături și care ne ajută să învățam împreună, cele mai practice metode de realizare a câtorva produse extrem de utile.Poți merge la aceste ateliere alături de prietena ta cea mai bună, alături de copii sau de ce nu alături de jumatatea ta.


Atelier de paine cu maia
Nu îți este dor de mirosul de pâine proaspăt scoasă din cuptor? De vremea când în vacanțele de la țară, bunica te punea să framânți aluatul pentru pâine ? Îți poti reaminti toate acestea participând la atelierul de paine cu maia unde vei invața cum se face aluatul cu maia şi care sunt etapele pregătirii pâinii, care sunt ustensilele de care aveţi nevoie ca să faceţi pâine în casă, ce tipuri de făinuri pot fi folosite la pâine, ce beneficii aduce maiaua în pâine.
Durata atelierului este de 2 ore și jumătate, timp în care înveți să prepari aluatul de pâine și vei degusta mai multe tipuri de pâine cu maia.

Atelier de cosmetice naturale
Vrei să încerci și altceva în materie de cosmetice? Ai fost tentată de atâtea ori să încerci o cremă de față handmade dar de fiecare dată ai avut o reținere pentru că nu știai dacă este potrivită tipului tău de ten, nu-i așa? Acum poți prepara cosmetice naturale la tine acasă, potrivite tipului tau de ten. De un real ajutor îți poate fi partenerul nostru de la Casa cu Rost prin acest atelier care este util, practic si foarte frumos!
Veți învăța cum să combinați ingredientele, cum să preparați singuri produsele, cum să le folositi pentru a accesa beneficiile fiecărei plante în plus, vei pleca acasă cu produsele realizate și cu o carte de rețete cadou.

Atelier de pictura pe material textil
Ce ai zice ca tu și familia ta să fiți o aparitie wow la petreceri. Încearcă să-ti exprimi cretivitatea la atelierul de pictură pe material textil și cu siguranța veți fi o aparitie care nu va fi trecută usor cu vederea. Un articol vestimentar uitat în garderobă poate fi transformat într-o piesă de rezistență printr-o pictură chic. Te vei relaxa, vei invăța tehnici noi de pictură, vei socializa alături de oameni frumosi și vei pleca acasă cu un must have.
Îți poți lua și prietena cea bună, chiar si copilașul sau de ce nu sotul sau sotia.

Atelier de rucsacuri cu poveste
Sunteți o persoană energică, mobilă, căreia îi plac lucrurile unicat, făcute de mână, din materiale naturale, comode și deopotrivă frumoase? Vă oferim o experiență care vă va încânta: Atelierul de rucsacuri. Veți învăța să alegeți materialele cele mai potrivite, să faceți tiparul, să croiți și să coaseți un rucsac așa cum vă doriți. Iar la final plecați acasă cu produsul obținut.

Atelierul de săpun natural
Întotdeauna la diverse târguri de profil ai admirat si mirosit săpunurile naturale handmade și cu siguranță te-au fermecat. Poți afla și încerca tainele fabricarii săpunului natural, poti afla cum să mixexi anumite uleiuri pretioase pe care le poți adăuga în săpun și care te pot ajuta să tratezi anumite probleme ale pielii.
Vei pleca acasă cu produsele realizate și cu formele care te vor ajuta la prepararea altor săpunuri, dar și cu rețete inedite.

Atelier de mini-gradină terarium
Daca sunteti pasionați de flori prin intermediul, acestui atelier floral veți învăta cum să realizați o mini-gradină de apartament. Persoana care vă va îndruma pas cu pas pentru a deprinde tainele acestei frumoase îndeletniciri este designer și arhitect peisagist. Veți învăța: să alegeți plantele potrivite, să le îngrijiti, căci astfel de mini-grădini rezistă până la doi ani de zile.Atelier creativ de realizare borsete
Adulți sau copii, cu toții avem nevoie de un accesoriu practic, care pe lângă utilitate să fie și ușor de asortat și să atragă privirile prin frumusețea sa.
Atelierul pe care vi-l propunem vă scapă de griji. Veți învăța să realizați o borsetă din material natural, pe care o veți accesoriza fiecare după gustul vostru. Puteți realiza borseta dintr-un material uni impermeabil sau din bumbac uni ori imprimat și la alegere o puteti picta sau veți aplica tehnica șervețelului cu modelul ales.
La finalul celor două ore veți pleca acasă cu obiectul realizat, cu meșteșugul deprins si multă voie bună.


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni, de la data achiziției, pentru o persoană

  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)